Vierdaagsefeesten: tips voor Grenzeloos genieten

Voor de avontuurlijke feestgangers is er Grenzeloos genieten, waar je muziek ontdekt uit alle hoeken van de wereld. Gooi je heupen los en geniet van muziek uit alle windstreken. Salsa, latin, wereldmuziek, reggae, funk, blues, soul of jazz? Met dit thema vind je onze speciale selectie optredens waarbij je zeker grenzeloos gaat genieten. Vernieuwend, swingend en alle hokjes te buiten! Ontdek bij welke podia je kunt Grenzeloos genieten middels ‘Rondje van’. 

Lees hier meer informatie over 'Rondje van'

Smaakmarkt

Bij Smaakmarkt alleen Uit je plaat kunnen? Zeer zeker niet! Je vindt er tijdens de Vierdaagsefeesten een veelvoud aan muzikale stijlen waaronder salsa, latin en reggae. Gooi die heupen maar los! 

World Street Kitchen

Misschien wel het kleinste podium van de Vierdaagsefeesten, maar daarmee misschien ook wel het gezelligste? World Street Kitchen brengt tijdens de Vierdaagsefeesten een exotische mix van culturen samen. Geniet van multiculturele stijlen als urban en funk, of waan je in Caribische sferen. Met elke avond een ander thema van overal ter wereld is het grenzeloos genieten voor jong en oud! Van Perzisch en oosters tot salsa en bachata. Aan het Mariënburgplein, achter LUX, word je betoverd door eten, drinken én muziek uit verschillende culturen. 

Kelfkensbos Festival

Niet alleen bezoek je hier de Nijmeegse Vierdaagsemarkt, het is de place to be waar jong en oud samen dansen op de fijnste deuntjes. Naast thema Uit je plaat vind je hier ook Grenzeloos genieten. Voetjes van de vloer! 

De Kaaij

Waan je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Caraïben. Met de voetjes in het zand en een fijn zomerbriesje geniet je aan de Waal van muziek uit alle windrichtingen!

Je vindt het volledige Grenzeloos genieten programma via: https://www.vierdaagsefeesten.nl/programma/themas/grenzeloos-genieten/