Vierdaagsefeesten: tips voor Verdieping

Voor diegenen die behoefte hebben aan wat meer diepgang in hun feestervaring, biedt Verdieping een scala aan artiesten, genres en activiteiten die je uitdagen om verder te luisteren dan alleen de beats. Even de rust en ruimte opzoeken? Concerten op bijzondere locaties? Je nieuwsgierigheid prikkelen? Theater en dans? Of zelf actief aan de slag? Met dit thema kiezen we uit het enorme programma de fijnste parels voor je uit. Waar moet je zijn? Je ontdekt het met het ‘Rondje van’.

Lees hier meer informatie over 'Rondje van'

Ramblas 

Onvergetelijke en ontspannen momenten beleef je tijdens de Vierdaagsefeesten op de Van Schaeck Mathonsingel: Nijmegens eigen Ramblas tegenover het station. Hier vind je naast I love music themamuziek ook het thema Verdieping. Verwacht: Spoken Word, Workshops, gedichten en verhalen. 

Stadseiland Stek 

Bij Stadseiland Stek komt rust en creativiteit samen op meerdere podia. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hier de drukte van de stad ontlopen in een zanderige omgeving vol muziek, theater en cultuur. Hier vind je workshops, theater, kunst en meer!

De Kaaij 

Tijdens de Vierdaagsefeesten is De Kaaij een vrijhaven voor o.a. theater, workshops, en ontspanning. Doe mee aan creatieve activiteiten zoals hoelahoep, of werk aan je flexibiliteit met een ontspannende yogasessie. 

Bekijk het volledige verdieping programma via: www.vierdaagsefeesten.nl/programma/themas/verdieping

Dit vind je misschien ook leuk...