Vierdaagsefeesten: tips voor I love music

Nu al ontdekken wat volgend jaar op Lowlands te zien is? Voor de echte muziekliefhebbers zijn er genoeg pareltjes op de Vierdaagsefeesten te ontdekken. Houd je van rock, pop, indie, metal, singer-songwriter, stoner, jazz, garage, punk, folk, americana of rock ‘n roll? Houd dan het thema I love music in de gaten en ga op ontdekkingstocht! Wij geven hieronder tips voor dit thema middels 'Rondje van'.

Lees hier meer informatie over 'Rondje van'

Valkhof Festival

Één van de locaties waar je artiesten vóór hun doorbraak kunt spotten. De afgelopen jaren waren artiesten als Ben Howard, Caribou en Fontaines D.C. er te zien voor ze doorgroeiden naar de grootste podia van Nederland. Nee, de trappen naar het idyllische park lijken plots zo steil niet meer als je weet wat erboven op je wacht. Tussen een eeuwenoude kapel, een afgebrokkelde ruïne in het park en het Bloemenwapen, ontdek je de muziek van de toekomst. 

Stevenskerk en Sint Jacobskapel 

In de Stevenskerk en Sint Jacobskapel vind je bijzondere, verstilde concerten van gerenommeerde artiesten. Door de akoestiek van de locaties krijgt die soulzanger, popband of singer-songwriter net dat extra’s, waardoor de muziek je dubbel zo hard raakt. Let op: voor deze optredens heb je wel een entreeticket voor nodig. 

Arsenaal 1824 

Stap door de poort van het Rijksmonument Vlaams Arsenaal en ontdek een muzikaal terras! Arsenaal 1824 is een klein maar levendig podium waar je onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van Nederlandstalig, pop, disco of dancemuziek!  

De Kaaij

Hier geniet je er van fijne livemuziek uit alle windrichtingen: van rockabilly, ska en rock tot blues, klassiek of reggae. Laat je verleiden door het moment, dans lekker mee en kom thuis onder de Waalbrug!

Ramblas 

Zeg je I love music dan zeg je Ramblas. Geniet, relax en luister samen met je vrienden en familie naar meer dan 50 talentvolle artiesten in het grootste huiskamercafé van Nijmegen, pal naast het station. Vergeet ondertussen niet jezelf te verwennen met iets lekkers van één van de foodtrucks. 

Je vindt het volledige I love music programma via: https://www.vierdaagsefeesten.nl/programma/themas/i-love-music/