Vierdaagsefeesten: tips voor Uit je plaat

Als je op zoek bent naar een avond vol energie, dan is Uit je plaat jouw thema! Houd jij van 80+ beats per minuut? Leef je uit bij een van de dj’s, laat je hartslag overslaan en party zeven dagen lang op de vetste dance, techno, disco, urban, house, hardstyle, hiphop en R&B. Ontdek een aantal van de Uit je plaat locaties middels 'Rondje van'. 

Lees hier meer informatie over 'Rondje van'

Smaakmarkt

In de zon op een terrasje aan de Waal. Dat klinkt al fantastisch toch? Voeg daar de lekkerste streetfood, goed gezelschap en fijne muziek aan toe en je hebt het over Smaakmarkt. Dit jaar vind je hier nóg meer foodtrucks dan eerdere jaren, Smaakmarkt is van alle smaken thuis! Vanaf de middag tot ‘s avonds laat vind je bij Smaakmarkt programma voor jong en oud. Verwacht live-bands, disco, hiphop, house, reggae, latin, afrobeat en zelfs wat italo. Dit is jouw uitnodiging om de heupen los te gooien en volop te genieten van de sfeer! 

The Outdoor Club

Zin om los te gaan op de beste club concepten in de house, hiphop en hitjes met een ijskoud drankje in je hand terwijl de zonnestralen op je gezicht dansen? Met één verdieping en een dak boven je hoofd is The Outdoor Club dé plek voor iedereen die op zoek is naar muzikale beleving, saamhorigheid, clubcultuur en kwaliteitsmuziek om op te dansen.

Park Kronenburg

Op zoek naar ‘t geluk in Kronenburgpark. Het park waar liedjes over zijn geschreven en nu hét toevluchtsoord voor muziek-, gezelligheid- en dansliefhebbers. Bezoek elektronisch (live) programma, toffe acts en Dj’s op een van de mooiste locaties van de stad. 

Kelfkensbos Festival

Het plein van Nijmegen wordt door de makers van Smaakmarkt Labyrinth omgetoverd tot dé plek waar menig pophart harder van gaat kloppen. Kelfkensbos Festival is de place to be waar jong en oud samen dansen op tijdloze popklassiekers. Be There or be square! 

Matrixx at the Park

Bij Matrixx at the Park vind je de beste artiesten en DJ’s van nu, van house DJ’s tot urban live-artiesten en alles daar tussenin. Een indrukwekkende mainstage, een actuele line-up en een dikke eindshow zorgen voor een compleet dancefestival voor iedereen. 

Bekijk het volledige Uit je plaat programma via: www.vierdaagsefeesten.nl/programma/themas/uit-je-plaat

Dit vind je misschien ook leuk...