Stadswandeling024 organiseert wandeling in Het Eigen Kwartier

Stadswandeling024 organiseert op 25 & 26 september een wandeling in Het Eigen Kwartier! Van Bisschop Hamerstraat tot het Marienburgplein, van Vlaamsegas en Tweede Walstraat tot de Van Welderenstraat en van Broekhuysenstraat: Het Eigen Kwartier is een plek waar eigenzinnige concepten zijn gevestigd en ondernemers met passie zich hebben verzameld. Ze nodigen je uit om in hun buurt op ontdekkingstocht te gaan.

Tussen het wandelen door drink je een goeie kop koffie, probeer je verschillende hapjes en drankjes en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Ook leer je jouw wandelbuddy(s) nóg beter kennen, door de verschillende opdrachten en vragen die je tijdens deze wandeling uitvoert.

Hieronder vind je een sneak preview van de ondernemers die speciale citydeals en/of activiteiten aanbieden tijdens de stadswandeling:

  1. The Lobby
  2. Why Not
  3. Bar Socio
  4. Puck Specialty Coffee
  5. Coef Concept Store
  6. Vue Bioscoop Nijmegen
  7. Galerie NEUS
  8. Museumwinkel
  9. Coffeeshop Kronkel (18+)
  10. Extrapool

Je kunt de stadswandeling lopen tussen 12:00 tot 16:30 uur. Je mag zelf bepalen wanneer je in dit tijdsbestek wilt starten. Deelname €2,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Tickets bestel je via deze link.

Tot ziens in Het Eigen Kwartier!

Contactgegevens:

Website: Link voor deelname 
Mail: info@heteigenkwartier.nl

Dit vind je misschien ook leuk