Pop-Up terras op Landgoed Brakkesteyn

Afgelopen maandag 1 juni is in Landgoed Brakkesteyn voor de zomer haar deuren voor passanten met een Pop-Up terras concept geopend. Van woensdag tot en met zondag kan hier op het ruime en groene terras van het Landhuis iedereen terecht voor een uitgebreid aanbod aan wijnen, cocktails, high-wine, bites en meer.

Tijdelijk concept om de regio deze periode te laten genieten van de omgeving en het ruime terras van Landgoed Brakkesteyn
De afgelopen maanden en de huidige situatie en maatregelen vragen om innovatieve en creatieve concepten om elkaar weer samen te brengen. Landgoed Brakkesteyn heeft daarop ingespeeld door het terras in de zomermaanden open te stellen voor passanten. Vanaf maandag 1 juni kan onder de naam Pop-Up Terras Landgoed Brakkesteyn iedereen genieten van de groene omgeving van het stadspark onder het genot van lekker eten en drinken. De menukaart biedt onder andere een high-wine, cocktails, gin-tonics, wijnen, bier en happen voorbij de borrel. Reserveren is niet nodig en alle maatregelen en richtlijnen zijn doorgevoerd.

Om de opening van de terrassen goed in te luiden is het Pop-Up terras de eerste week elke dag geopend vanaf 15:00 uur. Daarna kunt u hier van woensdag t/m zondag vanaf 15:00 uur tot ’s avonds terecht. Het terras beschikt over heaters, waardoor het op een zomeravond nog lang aangenaam zitten is.

Picknicken in het park

Om mensen weer bij elkaar te brengen en gasten te laten genieten van de service en kwaliteit van Landgoed Brakkesteyn is het deze zomer ook mogelijk een picknick in het park te reserveren. Er zijn twee verschillende picknickmanden te reserveren, één voor lunch en één voor de borrel.

Re-Connect arrangementen voor groepen vanaf 4 personen

Vanaf 1 juni mag Landgoed Brakkesteyn weer kleine groepen verwelkomen. Speciaal hiervoor zijn zogenaamde ‘Re-Connect’ arrangementen samengesteld die het mogelijk maken om op een verantwoorde manier elkaar weer in het echt te ontmoeten en samen te komen. Er zijn groepsarrangementen voor het houden van borrels, private dining, meetings en barbecues. Het Landgoed beschikt over vele terrassen en ruimtes met verschillende ingangen, wat het mogelijk maakt om op verantwoorde manier en op gepaste afstand met samen te komen.

Over Landgoed Brakkesteyn

Landgoed Brakkesteyn heeft de afgelopen maanden veel opknapwerkzaamheden ondergaan. Zo is de buitenkant van het Landhuis geverfd en is de klok in het Koetshuis vervangen. De locatie staat er inmiddels weer stralend bij.

Sinds augustus 2019 heeft Landgoed Brakkesteyn een koerswijziging ondergaan en richt zich volledig op groepen van 250 tot 12 personen. Het team heeft besloten zich te focussen op exclusiviteit, én met succes. Andere tijden vragen echter om creativiteit en andere producten om mensen uit de regio te laten genieten van het moois wat het Landgoed te bieden heeft, daarom zijn de arrangementen en concepten voor een tijdelijke periode aangepast.

 

Dit vind je misschien ook leuk