NACIONAL wint Horeca Award en is restaurant van het jaar in Nijmegen

Net een jaar na de opening heeft restaurant NACIONAL aan de Waalkade in Nijmegen een Horeca Award gewonnen. NACIONAL is restaurant van het jaar in de gemeente Nijmegen en sleept de derde prijs in de wacht in de provincie Gelderland.

NACIONAL scoort bij de verkiezing een 9,49 en kreeg van de restaurants in Nijmegen verreweg de meeste stemmen – ruim twee keer zoveel als de nummer twee. Eigenaar Sebastiaan Nijhuis is uiteraard blij met de prijs. “NACIONAL bestaat pas sinds de zomer van 2021. Dat we nu al in prijzen vallen is echt hartstikke leuk. En ik ben vooral blij dat zo ontzettend veel mensen op ons gestemd hebben. We hebben in korte tijd al een grote fanbase weten op te bouwen. Ik kan me ook helemaal vinden in het doel van de prijzen – om de horeca die zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding extra aandacht te geven.”

De Horeca Awards is een publieksprijs, landelijk werden ruim 76.000 stemmen uitgebracht. De Awards worden officieel uitgereikt tijdens het Awards Festival op 23 januari 2023 bij Ouwehands Dierenpark. De verkiezing is een initiatief van de Nederlandse Horeca Prijzen, die met de Awards en het Awards Festival de horeca, die zich ook na de coronapandemie nog in zwaar weer bevindt, weer eens in het zonnetje wil zetten.

Over NACIONAL

NACIONAL, aan de Waalkade 1 in Nijmegen, is een lokaal punt waar mensen, culturen, smaken elkaar ontmoeten en verbinden voor koffie, lunch, tea, borrel, diner & inspiratie. NACIONAL is geopend vanaf donderdag tot en met maandag van 12:00 tot 00:00 uur.

Meer informatie: www.nacional-nijmegen.nl

Dit vind je misschien ook leuk...