Tonny van der Linden - Kunstkoker

“Als creatieve therapeut en ervaren kunstenaar was het ontwikkelen van het Kunst Doe-boek een natuurlijke stap voor mij. Na jarenlang kunstlessen te hebben gegeven, besloot ik om ook workshops aan volwassenen te geven waarbij de deelnemers in de huid van een kunstenaar konden kruipen en zijn of haar techniek konden leren. Het was dan ook een verrassing toen ik meedeed aan een pitchwedstrijd van Start-up Nijmegen en won met mijn idee voor de Kunstkoker,” vertelt Tonny van der Linden, kunstenaar en intiatiefnemer van de Kunstkoker.

 

“De Kunstkoker is een kit met de benodigde kunstmaterialen en instructies om zelf een kunstwerk in de stijl van een bepaalde kunstenaar te maken. Gemakkelijker in gebruik. Niet alleen zit het stappenplan en de sjablonen erbij, ook de benodigde materialen zitten in de Kunstkoker om op een eenvoudige manier een Gustav Klimt of Rembrandt te maken. De Kunstkoker is een perfect cadeau voor iedereen die zijn of haar creativiteit wil ontwikkelen. Alleen of samen.”

“Naast mijn werk als ontwikkelaar van de Kunstkoker, heb ik nog een ander bedrijf. Hier geef ik Kobido: Japanse gezichtsmassages aan huis. Dit is totaal iets anders dan kunst, maar beide ondernemingen geven me veel voldoening. Bij de massages draait het om ontspanning en bij de kunst om creativiteit en expressie. Ik vind het fijn om deze twee verschillende activiteiten te combineren en mensen op verschillende manieren te helpen.”

“De Kunstkoker is een product waar ik trots op ben. In deze vorm van producten, kunnen mensen de technieken van oude meesters leren en hun eigen creativiteit ontwikkelen. De Kunstkoker is daarbij niet alleen handig, maar ook leuk en inspirerend.”

“Met mijn creatieve achtergrond en ondernemersgeest blijf ik nadenken over nieuwe ideeën en producten. Een volgende versie van de Kunstkoker is binnenkort ook in het Engels verkrijgbaar. Ik blijf me richten op het ontwikkelen van producten die mensen inspireren en helpen om hun creativiteit te ontwikkelen.” – Tonny van der Linden.

www.kunstkoker.com
www.tonnyvanderlinden.nl

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Dit vind je misschien ook leuk...