Thomas Heijl & Renée van den Broek - Freddy's Beerkitchen

“Freddy's onderscheidt zich door de ongedwongen sfeer met voor ieder wat wils. Een krantje, koffie en broodje op de vroege ochtend of een dikke borrel in de late uurtjes.”
 

Freddy's Beerkitchen is de nieuwste zaak in het illustere rijtje met de Opera en de Deut. Voorheen zaten hier kledingwinkels en een kapper, maar na een grondige verbouwing is Freddy’s de eerste horecazaak in dit pand. Onze zaak biedt het Koningsplein een plek om op een laagdrempelige manier goed en lekker te eten. We staan bekend om onze hotdogs en burgers! Overdag komen allerlei mensen samen bij Freddy's; jong en oud en van iedere afkomst. 's Avonds is het een plek waar een jonger publiek mooie speciaalbieren of highballs drinkt. 

We serveren laagdrempelige en aansprekende gerechten, waar wel een gedegen culinaire basis onder ligt. We zijn het meest trots op de producten waar het meeste werk in zit, bijvoorbeeld de sous-vide gegaarde pulled chicken die helemaal in balans is, of de limonadesiropen die we zelf infuseren.

Nijmegen is de laatste jaren een hotspot geworden, dankzij allerlei initiatieven op cultureel en stedenbouwkundig vlak. Mensen blijven nu na hun studie in de stad wonen, terwijl dat voorheen niet zo was. Nijmegen groeit en is hot. Zelf komen we uit de contreien van de stad, we hebben bewust de keuze gemaakt onze zaak en gezin in Nijmegen te beginnen. De kans om deze horecazaak te bestieren kwam op ons pad doordat we de eigenaar kenden: beiden hebben we in een ver verleden voor hem gewerkt, als barvrouw en als kok.

Wij hopen vooral dat Nijmegen uit de coronacrisis rijst als de parel die ze is en wij gaan daaraan meehelpen!”

-  Thomas Heijl & Renée van den Broek van Freddy's Beerkitchen

 

Freddy's Beerkitchen

Koningstraat 26
6511 LB Nijmegen
Bekijk de locatie

Meer Nijmeegse ondernemersverhalen: