Thomas Heijl & Renée van den Broek - Freddy's Beerkitchen

“Freddy's onderscheidt zich door de ongedwongen sfeer, troosteten, de platenspeler maar vooral door de medewerkers”

 

''Freddy’s Beerkitchen is in de laatste jaren een vast onderdeel van het Koningsplein geworden. Het rijtje op het plein vult elkaar goed aan. Van pure cafés als de Deut en de Opera naar Freddy’s: een ontspannen, vriendelijke plek waar kwalitatief huisgemaakt comfort food voorop staat. Wij houden van een goeie (vega)burger, spareribs, pulled chicken, crazy fries, club sandwiches, pancakes, onze eigen speciaalbieren en uiteraard cheesecake met aardbeien. Dat allemaal gecombineerd met de liefde voor vinyl. Bij ons komt daarom de muziek altijd van onze platenspeler en iedereen mag een greep in de bak doen.

De afgelopen jaren waren natuurlijk een uitdaging. Toch hebben we het voor elkaar gekregen om volop in te zetten op verbreding en verbetering van onze menukaart. Zo was het een grote wens om een lunchkaart aan te bieden waar iedereen wat in kan vinden, zonder standaard te zijn. En dat is gelukt! Daarbij wilden we, juist als ‘burger’zaak, werk maken van écht lekkere en volwaardige vega en vegan opties. Het heeft behoorlijk wat proefessies gekost, maar de vegaburger doet nu echt niet meer onder voor de vleesvarianten. En de vegan clubsandwich ‘ticks all the boxes’.

Maar eigenlijk wordt Freddy’s vooral gemaakt door de mensen die er werken. Professioneel, vriendelijk, attent, eigenzinnig maar vooral toegankelijk. Zowel voor gasten als collega’s geldt: doorsnee of minder doorsnee, echt iedereen kan aanschuiven. En dat definieert Freddy’s pas echt. Dat, en natuurlijk onze homemade lemonade bosvruchten-munt. Die moet je echt een keer proberen.'' -  Thomas Heijl & Renée van den Broek van Freddy's Beerkitchen

 

Freddy's Beerkitchen

Koningstraat 26
6511 LB Nijmegen
Bekijk de locatie

 

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Meer Nijmeegse ondernemersverhalen: