Sanne Smits - De Haarsmit

"Samen met veel andere ondernemers ga ik bij NYMA een plek creëren die voor iedereen toegankelijk is, een toevoeging voor Nijmegen!"


"Bij de Haarsmit werk ik met natuurlijke producten. Ik wil me onderscheiden als kapper door rekening te houden met het milieu. Ook ben ik erg benieuwd naar wie ik op mijn stoel heb. Mocht je geen zin hebben om te praten, dan vind ik dat ook prima. Ik kan me voorstellen dat je juist even in alle rust wilt relaxen.

Drie jaar geleden werkte ik in een duurzame salon in Australië en daarna wilde ik mijn eigen duurzame zaak starten. Nijmegen was voor mij een logische keuze, ik woon hier al 14 jaar. Je kunt hier lekker jezelf zijn en Nijmegen wordt leuker en leuker. Momenteel werk ik in de Hertogstraat, maar binnenkort start ik een salon op het NYMA-terrein: een hele toffe nieuwe plek. Hier ga ik een groene omgeving van maken, met tweedehands meubels en duurzame oplossingen voor het gebruik van energie. Een salon die mensen nog blijer gaat maken!

Sanne Smits van de Haarsmit


Mijn vaste klanten zijn heel divers. Over het algemeen knip ik makkelijk handelbaar haar, voor mensen die niet te veel tijd willen besteden aan het doen van hun haren in de vroege ochtend. Ik werk ook veel samen met vrouwen die gaan trouwen of hun haren of make-up willen laten doen voor een bepaalde gelegenheid. Als je niet in een standaard sfeer geknipt wilt worden, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik hoop je te mogen ontmoeten, dan kunnen we samen iets moois gaan creëren!"   - Sanne Smits.

 

De Haarsmit

Hertogstraat 11
6511 RV Nijmegen
Bekijk de locatie


Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Meer ondernemersverhalen