Rosmarijn Raanhuis - Proeflokaal Beij Ons

"Wij zijn beiden Nijmegenaren in hart en nieren en ook beiden Oostenaren. Het sprak dus voor zich dat we hebben gekozen voor deze locatie. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en het is altijd thuiskomen zodra je de brug overgaat. Wat een heerlijke vibe heeft deze stad! Studentikoos, maar ook kneuterig en knus. Er is voor ieder wat wils."

 

“Onze droom was om een horecazaak te starten in hartje Oost en daarmee een ontmoetingsplek te creëren voor alle Nijmegenaren en 'Oostenaren'. Laagdrempelig, informeel en met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Waar je een heerlijk speciaalbiertje kunt drinken, maar ook een hapje kunt eten. 11 jaar geleden kon dit nog nergens, daarom wilden wij dit concept heel graag neerzetten.

Beij Ons is informeel en gezellig, het heeft de sfeer van een bruine kroeg, maar de kwaliteit van een goed eetcafé. Dat maakt Beij Ons uniek. Ons publiek is erg gevarieerd, van alle rangen, standen en leeftijden. Buurtgenoten, studenten, sportclubjes: iedereen komt er. 

Wat ik iedereen aanraad om bij ons te bestellen? Een lekker biertje van de tap, of een glas Faubel van JP Vincken met een goed bord spareribs – dat we ook al 11 jaar vast op de kaart hebben.

Wij zijn beiden Nijmegenaren in hart en nieren en ook beiden 'Oostenaren'. Het sprak dus voor zich dat we hebben gekozen voor deze locatie. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en het is altijd thuiskomen zodra je de brug overgaat. Wat een heerlijke vibe heeft deze stad! Studentikoos, maar ook kneuterig en knus. Er is voor ieder wat wils.

Er is zoveel te ontdekken in de buitenwijken van Nijmegen. Daarom raad ik iedereen aan om eens naar de buitenwijken te komen in plaats van het centrum!” – Rosmarijn Raanhuis

Proeflokaal Beij Ons
Daalsedwarsweg 2
6521 EE Nijmegen

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Meer Nijmeegse Ondernemers: