Veerle Berkenhagen-Koenen - Stem Zuiver

"Ik kom uit een ondernemersfamilie, maar ik had vroeger nooit de ambitie om een eigen zaak te beginnen... Tot ik logopedie ging studeren! Ik ben altijd veel beziggeweest met zang en theater, maar doordat ik een enorme bangerd ben, vond ik zelf optreden steeds minder leuk. Toen dacht ik, ik ga mensen helpen om alles wat mogelijk is uit de stem te halen, achter de schermen te helpen dus. In 2023 heb ik mijn eigen logopedie- en stempraktijk opgezet en help ik iedereen die de stem wilt optimaliseren. Dat doe ik onder andere door medische strottenhoofdmassages."

 

"Ik ben erg trots op die strottenhoofdmassages. Het klinkt heel bijzonder en voor sommige mensen zelfs eng, maar het is heel ontspannend en geeft direct een veel vrijer en ontspannendere stemgeving. Het proberen waard! Verder zijn er in Nijmegen weinig tot geen praktijken die zich echt volledig richten op de stem en die een holistische manier van therapie geven, dat maakt mij uniek".

"Nijmegen is in alle opzichten een hele fijne stad. Ik ben in januari 2023 met de praktijk gestart en ik werd met open armen ontvangen. De cliënten en ziekenhuizen vinden de praktijk steeds meer. Ik behandel iedereen die stemklachten ervaart, zoals heesheid/schorheid, stemvermoeidheid of een brok(gevoel) in de keel. Ook help ik bij medische problematiek, zoals poliepen/knobbels op de stembanden, littekenweefsel in de keel door bijvoorbeeld bestraling, maar ook mensen die hun zangstem willen verbeteren."

"Ik ben een geboren en getogen Nijmegenaar en ik ga hier waarschijnlijk ook nooit meer weg. Ik vind het een heerlijke artistieke, open minded en liefdevolle stad. Dat is alles wat ik ook in mijn werk en praktijk wil uitstralen. Alleen al de passie voor de Vierdaagse vind ik heerlijk. Dus, lieve Nijmegenaren, ik hoop jullie mogen te ontvangen in mijn fijne praktijk als er sprake is van een stemklacht die maar niet vanzelf overgaat. Bij Stem Zuiver is er alle aandacht voor je 💚". - Veerle Berkenhagen-Koenen van Logopediepraktijk Stem Zuiver 

Logopediepraktijk Stem Zuiver

Gerard Noodtstraat 119
6511 ST Nijmegen
Bekijk de locatie


Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Meer Nijmeegse ondernemersverhalen: