Marjoleine Smeeman - Bagels & Beans Lange Hezel

“Iedereen die het Kronenburgerpark of de Lange Hezelstraat bezoekt, is van harte welkom voor een heerlijke kop koffie en een superverse bagel of salade. Met liefde gemaakt!”
 

“Ik ben de trotse eigenaar van Bagels & Beans in de Lange Hezelstraat. Het is altijd mijn droom geweest om een eigen horecazaak te openen. Je weet wel, zo'n toekomstdroom in de categorie 'als ik later groot ben'. Maar waarom wachten tot je groot bent? Waarom niet lekker nu?

Mijn zaak zit in de oudste winkelstraat van Nederland, dat is op zich al heel bijzonder! Het is een magnifiek mooi monumentaal hoekpand, met terras aan twee zijden. Er is dus altijd zon. Bovendien hebben we natuurlijk het ongeëvenaarde uitzicht op het Kronenburgerpark. Binnen is het door de mooie hoge ramen lekker licht.

Bij ons is iedereen welkom om te komen genieten van koffie, bagels, salades en taartjes. Mijn favoriet van de menukaart: onze cheesecake! Die bakken wij meermaals per week zelf. De liefde en aandacht voor onze gasten en onze producten, dat maakt mijn Bagels & Beans bijzonder.

Ik ben zelf een geboren en getogen Nijmeegse. Tijdens mijn studie Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit heb ik jarenlang in de oude Belgische ambassade aan de Parkweg gewoond. Om de hoek van waar mijn zaak nu zit!”

  - Marjoleine Smeeman van Bagels & Beans Lange Hezel

 

Bagels & Beans Lange Hezel

Lange Hezelstraat 108
6511 CN Nijmegen
Bekijk de locatie

Meer Nijmeegse ondernemersverhalen: