Marieke Hoogenboom - Hoogenboom Mode

“Hoewel we ook veel vrijetijdskleding verkopen, zijn pakken en colberts voor Hoogenboom heel belangrijk. En dat willen we graag zo houden!”
 

"Hoogenboom is een echt Nijmeegs familiebedrijf: mijn opa is in 1953 de zaak begonnen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor heren- en damesmode van topmerken, zoals Marc Cain, Maliparmi, Atelier Munro en Hugo Boss. Onze focus ligt op business-casual. We hebben dus veel zakelijke klanten. Ook belangrijk voor ons zijn mensen die iets te vieren hebben, trouwers bijvoorbeeld.

Mijn oom Albert en vader Frank hebben Hoogenboom jarenlang gerund. In 1998 ben ik in de zaak gekomen, later ook mijn man Dennis. Hij runt nu ‘de achterkant’ van het bedrijf, ik doe ‘de voorkant’. Ik raak geïnspireerd door steeds weer een nieuw modeseizoen. Elk seizoen zijn er nieuwe favorieten! 

Hoogenboom MEN. Headerfoto: Marieke Hoogenboom met haar team.
 

Het is voor ons heel belangrijk dat we dienstverlener zijn. We helpen mensen bij het uitzoeken, passen en op maat maken van nieuwe kleding. We zijn niet zomaar een doorgeefluik van producten, want daarvoor kun je prima op internet terecht. Gelukkig hebben we veel vaste "Hoogenboom-klanten". Zeker nu de moderetail onder druk staat, is dat geweldig.

Eind jaren ‘70 is Hoogenboom uitgebreid met een mannenwinkel in de Molenstraat, in een heel mooi pand dat rond 1900 voor een bank is gebouwd. Van de buitenkant misschien wat indrukwekkend, maar binnen merk je hoe gezellig de winkel is, en hoe aardig en deskundig onze verkopers zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor de dameswinkel in de Ziekerstraat! Loop gerust eens binnen."     - Marieke Hoogenboom

 

Hoogenboom Women 

Ziekerstraat 148
6511LL Nijmegen
Bekijk de locatie

Hoogenboom Men

Molenstraat 106 -108
6511 HK Nijmegen
Bekijk de locatie


Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Meer ondernemersverhalen: