Marian Mars - Erica

‘’Erica is sinds 1973 opgericht en al meer dan 30 jaar aanwezig in Nijmegen. Net als het kruid ‘Erica’ is het hun filosofie om constant op zoek te gaan naar een nieuwe bodem om te groeien.’’

 

“Na 29 jaar hebben we de Molenstraat verlaten en inmiddels zijn we alweer een klein jaar gevestigd aan de Ziekerstraat 43. Ik ben trots dat wij nu in Nijmegen een fantastische nieuwe locatie hebben om het nieuwe concept te presenteren.

Bij Erica richten we ons op natuurlijke recepturen om de gezondheid en verzorging te bevorderen. Het assortiment bestaat daarom uit duurzame, natuurlijke en biologische gezondheidsproducten. Alle producten zijn ‘biologisch’ gecertificeerd door COSMOS, omdat wij ‘nee’ zeggen tegen: synthetische geur-, kleur- en bewaarstoffen, siliconen en PEG, minerale oliën en genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Door de jaren heen heeft Erica veel mooie producten ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen. Een van mijn favoriete ontwikkelingen is de Sensitive lijn. Deze lijn bestaat uit: gezichtscrème, zachte scrubpeeling, bodylotion, reinigingslotion, shampoo, bad & douchegel, deodorant en nog veel meer. Alles vrij van parfum! De colloïdaal haver (hoofdbestanddeel van de Sensitive lijn) is een stof die vrijkomt als haver heel fijn gemalen wordt. Dit geeft een kalmerende effect op de huid. Echt een aanrader!

In onze winkel komen veel vaste klanten die op zoek gaan naar innerlijke en uiterlijke verzorging. Spontane bezoeken van zowel jong en oud zie ik ook veelvuldig en neemt toe door de bewustwording. Mijn team en ik staan dan klaar om ze te adviseren met onze kennis.

Als geboren en getogen Nijmeegse ben ik graag in Nijmegen! Waarom? Het is de mooiste en oudste stad van Nederland. Hier gaan cultuur en de bruisende omgeving goed met elkaar, hand in hand.’’ - Marian Mars

Erica

Ziekerstraat 43
6511 LE Nijmegen
Bekijk de locatie

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Meer Nijmeegse ondernemersverhalen: