Lesley Hendriks - Housewolf

"Na 12 jaar militair te zijn geweest, wilde ik graag iets voor mezelf starten, iets waar ik écht blij van werd. Bij Defensie verbouwde ik een jaar lang mijn huis en volgde ik een opleiding tot interieurstylist. Naast interieur, ben ik ook dol op fotografie, webdesign en social media. Dus dat heb ik in 2017 allemaal samen gegoten in een woon-(web)winkel."

 

“Zo lang als ik me kan herinneren, ben ik al met interieur bezig geweest. Als kind begon het met wekelijks een room-make-over en maakte ik zelf mijn meubeltjes. Later in mijn tijd bij Defensie verbouwde ik een jaar lang mijn huis en volgde ik een opleiding tot interieurstylist. Naast interieur, ben ik ook dol op fotografie, webdesign en social media. Dus dat heb ik in 2017 allemaal samen gegoten in een woon-webwinkel. Al snel ontstond de droom daar een fysieke winkel bij te openen. Eind 2019 vond ik het perfecte pand in het leukste straatje van Nijmegen. Na een maand verbouwen, opende 1 augustus 2020 de deuren en kwam ook mijn vriend fulltime in de winkel werken.”

“Onze winkel heeft een specifieke stijl. Wij hebben geen "voor ieder wat wils" visie. Je bent helemaal fan, of je vindt het niks. Ik denk dat we ons met deze specifieke stijl onderscheiden van de rest. Wij gaan momenteel zelf helemaal lekker op de organische vormen trend en houden ervan verschillende materialen met elkaar te combineren. Maar dan wel altijd in monochrome of natuurlijke tinten. Het is lastig om een specifiek item te kiezen, maar de potten en vazen in onze (web)winkel zijn denk ik wel onze favoriete items. We hebben ze in allerlei soorten, maten, vormen, structuren. Van eenvoudig tot statement pieces.

Ik kom zelf uit Limburg, maar ben 10 jaar geleden verliefd geworden op een Nijmegenaar en zijn stad. Ik voel mij hier sinds dag één al thuis. Deze stad heb ik gekozen als bestemming voor de winkel, omdat het een leuke stad is waar zowel Nederlandse als Duitse mensen een dagje naar toe gaan om te shoppen. De Lange Hezelstraat vind ik zelf de leukste straat, vanwege de unieke boetiekjes in plaats van grote ketens. En in dit gedeelte van de stad bevinden zich de meeste interieur winkels, wat elkaar versterkt.”

“We boffen met de leuke klanten die onze winkel bezoeken. Inmiddels hebben we een aardig clubje trouwe vaste klanten opgebouwd, die steeds even komen kijken zodra er weer nieuwe items binnen zijn. Mensen die rust en eenheid zoeken voor hun interieur en van een design look en feel, maar toch leuk geprijsde items houden, mogen zeker onze zaak niet missen.

Kom vooral gezellig langs in onze winkel, laat je inspireren door ons assortiment of adviseren door ons zelf. We denken graag met je mee, of het nu voor je eigen interieur is of bijvoorbeeld een cadeau voor een ander.” - Lesley Hendriks

Housewolf
Lange Hezelstraat 21
6511 CA Nijmegen

 

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Meer ondernemersverhalen...