Bestel je kerstmenu bij de Nijmeegse horeca

Niet iedereen heeft tijd of zin om uren in de keuken te staan en een kerstmenu te bereiden. Gelukkig heeft de Nijmeegse horeca dat wel! Dus bestel een heerlijk kerstdiner en geniet van alles wat je gewend bent, maar dan thuis.

Heb je een tip? Mail onze redactie.

1. MANNA, Blue & Juliette

Eet, drink, vier, dans thuis met elkaar en haal MANNA, Blue & Juliette heerlijk in huis met kerst. 

2. Plek Nijmegen

Kerst op je eigen plek! Bestel een heerlijke borrelplank bij Plek Nijmegen en krijg er een toffe houten PlekPlank bij!

3. Restaurant Tante Koosje

Maak het jezelf makkelijk en verwen deze kerst jezelf en je gasten in de avonden met een lekkere box van Tante Koosje.

4. Eigenchef.nl

Een concept van De Honneurs in Nijmegen. Met eigenchef.nl verzorgen ze high-class catering bij jou thuis. Met de keuze uit verschillende vier gangen diner, brunch en turkey boxen kun je thuis genieten van een heerlijk kerstdiner.

5. Toon

Kerst met Toon! Ze maken het even feestelijk als altijd, met duidelijke instructies, zodat jij heerlijk kunt genieten van het kerstmenu.

9. Bankoh, Berlin en Beaune

Bankoh en Beaune hebben een kerstmenu voor thuis samengesteld. En niet alleen krijg je vier heerlijke gangen en amuses, ook krijg je alle benodigde extra’s om thuis de ultieme sfeer te creëren. Van muziek tot aankleding, overal is aan gedacht! 

10. Gaspár

Haal het kerstmenu van Gaspár dit jaar bij je in huis. Gemakkelijk warm te maken en je hoeft bijna niets te doen.

11. Restaurant Vesters

Haal het luxe kerstmenu van Restaurant Vesters in huis en maak de kerst extra speciaal. 

12. Restaurant de Vereeniging

Trakteer jezelf of een ander op een fantastisch Chef-waardig 4 gangen kerstdiner van Restaurant de Vereeniging. Liever een geheel vegetarisch menu? Ook dat kan. Ook voor de kinderen is er een speciaal menu waarbij zij zelf in de keuken kunnen helpen! 

13. Restaurant Ivory

Wil je een goed verzorgd 3 of 4 gangenmenu? Kijk dan eens bij Bar Ivory op de menukaart.

17. In de Kazerne

Bestel een heerlijke kerstkalkoen bij een In de Kazerne. Je hebt hem binnen 20 minuten bereid en daarme steel je zeker de show. Naast de kalkoen bestaat het pakket uit allemaal heerlijke gerechten, die je zeker in huis moet hebben!

18. Tokokoro ramen

Alleen voor kerstavond te bestellen (daarna zijn ze gesloten). Een pakket vol lekkers om thuis met familie en vrienden te genieten van een heuse hotpot! Bestellen kan door een mailtje, dm op Instagram of Facebook bericht te sturen.

19. The Bite Club

Dit jaar hebben The Bite Club koks weer een heerlijk kerstmenu samen gesteld! Haal de heerlijke dinerbox in huis om thuis te smullen van het menu. 

20. Café Eten en Drinken Nijmegen

Op 24, 25 en 26 december maakt Café Eten en Drinken voor een kerstmenu voor thuis. Alles is klaar gemaakt en met de meegeleverde instructies maak je het thuis in een handomdraai af.

Dit vind je misschien ook leuk...