Donna Stok-Linders - Bruidswinkel LaDonna

Deze winkel is gesloten.

"Of het nu bohemian-stijl is of een prinsessenjurk: zodra je jouw trouwjurk aan hebt, weet je het."

"Iedereen die trouwplannen heeft, moet eerst even langs LaDonna! Bij ons vind je alles onder één dak. Je kunt vrijblijvend trouwjurken passen, daarnaast maken we maatpakken voor mannen en verkopen we schoenen en accessoires. Ook zit er een beautysalon in onze winkel, Beauty by Duska. Zij kan je alles vertellen over bruidsmake-up. 

Nadat ik bij een bruidswinkel als locatiemanager had gewerkt, dacht ik: dit wil ik voor mijzelf gaan doen! Nu hangt mijn winkel vol met prachtige jurken van designers. Elke jurk is anders, maar ze zijn allemaal met zorg, ambacht en liefde gemaakt. Bovendien werken er jonge designers in ons eigen atelier, die voor én met jou de mooiste trouwjurken maken. Wij vinden de ervaring heel belangrijk, daarom nemen we uitgebreid de tijd voor een pasafspraak. Je kunt de beleving compleet maken met een high tea, gemaakt door onze buren van Nibbles. Er staat zelfs een fotobooth van de KameraKast in de winkel, waar je hét moment vast kunt leggen.

Donna Stok-Linders van Bruidswinkel LaDonna
 

Ik ben in 2004 in Lent gaan wonen vanwege mijn man. Ik was direct verliefd op hem en ook op Nijmegen! Elke dag mag ik over de brug fietsen en tien minuten later sta ik middenin de stad voor mijn mooie bruidswinkel. De Hezelstraat is een echte ambachtstraat, dat trekt ons aan. Toffe authentieke winkels. Bovendien zijn er in Nijmegen meerdere fantastische bruidswinkels, maatpakkenleveranciers, edelsmeden, trouwlocaties, stylisten, fotografen, videografen… Wij helpen je graag verder met de leukste trouwleveranciers uit de buurt."   - Donna Stok-Linders.

Bruidswinkel LaDonna

Ganzenheuvel 33
6511 WD Nijmegen
Bekijk de locatie


Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Meer ondernemersverhalen