Christiaan Roest - Bhalu

“Bij Bhalu zijn we heel bewust bezig met onszelf en met de planeet. Er is altijd ontwikkeling en we zijn vooruitstrevend op het gebied van yoga en vegan food.”
 

"Bij Bhalu hangt een chille vibe en dat moet je passen! Onze vaste gasten zijn mensen die graag ontspannen zijn en goed voor zichzelf zorgen. Bij ons kun je flexwerken, yogales volgen of gezond en vegan lunchen. We hebben de zaak geopend in de Bloemerstraat, vanwege het rauwe karakter van de straat én de unieke ondernemers. De mensen achter Pizzacafe DESEM, Lebowski, BijSMAAK en Custom Cult zijn pioniers, net als wij.

Het favoriete lunchgerechtje van Bhalu is voor mij het broodje huisgemaakte rendang van oesterzwammen. Lekker met verse atjar taugé! Na een lesje yoga in de avond eet ik het liefst een balance bowl, gemaakt met gebakken rijst of noedels en veel verse groenten, om weer even helemaal tot mezelf te komen. 

Yoga bij Bhalu. Headerfoto: Christiaan Roest, oprichter van Bhalu
 

Ik ben Bhalu begonnen om mensen bewust te maken van hun lichamelijke en geestelijke gezondheid en de vergankelijkheid van de aarde. Een goed ontwikkeld lichaamsbewustzijn geeft je meer zelfvertrouwen en draagt bij aan een gezonder leven. Dit is meer dan alleen bewust pijn voelen, zoals pijn in je buik. Je kunt de signalen van je lijf leren begrijpen. Zo kun je aan je ademhaling, hartslag of spierspanning merken of je iets prettig of lastig vindt. En hoe gezonder de geest, hoe meer compassie je kunt hebben naar jezelf en naar een ander. 

In feite is alles wat we ervaren – ons lichaam, onze geest, onze gedachten, onze begeerten en behoeftes, onze relaties – vergankelijk en veranderlijk. Kijk in de spiegel: je bent niet meer dezelfde als in je jeugd. Sterker nog, continu sterven cellen in je lichaam en worden nieuwe cellen geboren. Dat gebeurt met alles hier op aarde. Heb er respect voor."   - Christiaan Roest.

Bhalu

Bloemerstraat 95
6511EG Nijmegen
Bekijk de locatie


Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Meer ondernemersverhalen