Bastien Langeveld – GLASWERK Nijmegen

“We proberen het meest enthousiaste restaurantteam van Nijmegen te hebben én te houden. Kennis en kwaliteit staan voorop, maar gezelligheid is minstens zo veel waard!”

 

Sjoerd, Tim en Bastien bestieren sinds 2017 samen hun eigen bedrijf in wijncursussen en -proeverijen: Firma Druivensuiker. Vanuit daar creëren zij een nieuwe droom: “een toegankelijk restaurant zoals wij dat leuk vinden, maar mét een uitstekende wijn- en borrelkaart. GLASWERK Nijmegen is voor mensen die houden van borrelen, gezelligheid, maar vooral gek zijn op wijn!”

“We wisselen ontzettend vaak op onze kleine kaart. Zo zien we het zelf graag. De insteek is Mediterraans – van Frankrijk tot Egypte, van Spanje tot Italië. Tijdens de lockdowns hebben onze huisgemaakte risottokroketten een eervolle vermelding ontvangen onder veel van onze (inmiddels) vaste (borrel)gasten.”

“In onze studententijd heette het pand nog Meneer Dijkstra; daar kwam je als student voor een sateetje met een potje bier voor een lage prijs. Tegenover de Albert Heijn aan de Daalseweg is dit nog steeds één van de mooiste  plekken van Nijmegen (Oost).”

“We hebben alledrie in Nijmegen gestudeerd en gewoond. Sjoerd is geboren en getogen in Nijmegen. Bastien woont er sinds zijn twintigste en Tim heeft er jarenlang gewerkt, maar woont in Velp. We hebben in meerdere steden gekeken, maar blijven toch verliefd op Nijmegen. We mogen trots zijn dat zoveel mensen jaarlijks bezoeken en de sfeer in de stad écht op waarde weten te schatten. We zijn een heerlijke stad.”

“We proberen het meest enthousiaste restaurantteam van Nijmegen te hebben én te houden. Kennis en kwaliteit staan voorop, maar gezelligheid is minstens zo veel waard!” - Bastien Langeveld

 

GLASWERK Nijmegen
Hobbemastraat 2
6521 LJ Nijmegen

 

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

 

Meer ondernemersverhalen...