Bart Zwartjens - Ab Houtcreaties

“Bij ons tref je de ruimte en de gereedschappen om je creatieve geest lekker te laten waaien.”
 

"Samen met mijn vrouw Anke de Groot ben ik Ab Houtcreaties begonnen. Bij onze workshops leer je in een paar uur tijd hoe je met elektrische gereedschappen een houten product maakt. De sfeer die we neerzetten vinden wij heel belangrijk: we zijn enthousiast over wat we doen en dat werkt aanstekelijk. Anke en ik delen een passie voor hout én we hebben de drive om anderen hun passie te laten ontdekken en daarnaar te leven. 

Grote, gemengde groepen kunnen veilig bij ons terecht. Families, sportteams, buurtgenoten, schoolklassen, mensen met een beperking, vakdocenten, noem het maar op. Bij iedereen zien we het terug: het geeft zoveel voldoening om te leren hoe je met je eigen handen een zelfbedacht houten voorwerp maakt! We zorgen voor een gezellig leerproces en we bieden het vertrouwen dat er altijd een mooi eindproduct uit voortkomt. 

Bart Zwartjens en Anke de Groot met hun cursisten bij Ab Houtcreaties
 

We gebruiken het houtbewerken ook vaak als middel voor andere doelen. Al doende leer je om samen te werken, oplossingsgericht te werken, onder tijdsdruk te presteren en te blijven reflecteren. Mensen komen op een nieuwe manier met elkaar in contact of ontdekken hun eigen talenten. We zien vaak dat bezoekers wel weer redenen vinden om bij ons terug te komen. Ouders die met de kinderen zijn geweest komen terug met al hun collega's, bedrijven nodigen ons uit als groepsactiviteit op hun open dagen of mensen verzinnen weer een nieuw houtproject.

Vanaf de opening zijn we gevestigd in De Smeltkroes op het Honigcomplex: een prachtige plek om geïnspireerd te raken en samenwerkingen aan te gaan. We willen iedereen aanmoedigen plekken als deze te blijven bezoeken en te genieten van de rijke cultuur van Nijmegen. Onze stad heeft ‘the best of both worlds': een grote diversiteit aan kunst en cultuur, maar wel in een gemoedelijke sfeer."   - Bart Zwartjens

Ab Houtcreaties

De Smeltkroes – Unit 18
Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen

Bekijk de locatie

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Meer Nijmeegse ondernemersverhalen: