Kapot scherm Samsung telefoon

7x telefoon kapot? Maak hem hier in Nijmegen

Is je telefoon kapot? Dat is erg balen! Gelukkig zijn er genoeg reparatiewinkels in Nijmegen voor jouw mobiele telefoon. Een bezoekje aan één van deze reparatiewinkels en jouw telefoon is binnenkort weer de oude:

1. GSM Reparatie Nijmegen

Met meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van telefoon reparaties hebben ze hier alle defecten wel voorbij zien komen. Ze kunnen je bij GSM Reparatiecentrum Nijmegen dus verzekeren dat ze in staat zijn jouw kapotte telefoon te repareren. Naast reparaties kunnen ze je helpen met het overzetten van data, het installeren van de telefoon en het verhelpen van waterschade. Neem dus snel een bezoekje aan de Passage Molenpoort 18!

2. Mobile For You

Mobile For You is gespecialiseerd in het repareren van de meest gangbare merken smartphones. Je reparatie indienen doe je gemakkelijk via het reparatieformulier. Binnen ongeveer 30 minuten is de reparatie klaar en je krijgt 6 maanden garantie. De winkel is te vinden aan de Broerstraat 66.

Mobile For You Nijmegen

3. Mac-Fix

Wil je je mobiele telefoon binnen 20 minuten gerepareerd hebben? Ga langs bij Max-Fix aan de Cargadoorweg 11! Parkeren is hier gratis en kan recht voor de deur. Bovendien heb je geen afspraak nodig, dus je kunt gewoon binnen lopen! Zelfs het wachten is hier zeer aangenaam: dat kan namelijk in een sfeervolle wachtruimte met een kop koffie of thee.

4. GSM Shop Zainab Nijmegen

Als je telefoon een barst heeft of rare kuren vertoont, dan fixen ze dat bij GSM Shop Zainab voor jou. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van elektronica producten, maar ook in reparatie van smartphones en andere mobiele toestellen. Je kunt online of telefonisch contact met ze opnemen voor een smartphone reparatie.

Mac-Fix

Dit vind je misschien ook leuk...