9x ondernemersclubs en -instellingen in Nijmegen

Ben jij een ondernemer en heb jij de behoefte om je netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en te groeien met jouw onderneming? Dan kun je bij één van deze ondernemersclubs en -verenigingen terecht. 

1. Businessclub Nijmegen

Businessclub Nijmegen (BCN) bestaat al 20 jaar. Het is een actieve club ondernemers die met vertrouwen in elkaars zijn en kunnen de ander oprecht verder willen helpen. Naast een hapje, drankje en een goed gesprek, organiseert BCN activiteiten die variëren van een bedrijfsbezoek, lachtherapie, het spelen van een spel of het vergroten van marketing en sales inzichten. Neem hier contact met ze op om vrijblijvend deel te nemen aan een van de bijeenkomsten.

2. Ondernemersvereniging Waalsprong

Ondernemersvereniging Waalsprong wil de belangen van alle aangesloten ondernemers in de brede Waalsprong (Nijmegen-Noord, Lent, Oosterhout, Slijk-Ewijk, Ressen en Bemmel) behartigen. Door middel van onder meer (bestuurlijke) deelneming in organisaties, lobby en contacten met de media wordt invloed op de gemeentelijke, provinciale en andere beleidsmakers en -uitvoerders uitgeoefend. Naast deze inspanningen is er ruimte voor ontspanning, elkaar treffen en educatief of informatief bezig zijn. Interesse? Laat hier je gegevens achter voor Ondernemersvereniging Waalsprong.

3. Nijmeegs Ondernemerscafé

Nijmeegs Ondernemerscafé is een groot netwerk in Nijmegen. Hier staan ze voor netwerken zonder poespas. Elke eerste en derde vrijdag van de maand treffen ondernemers uit Nijmegen elkaar hier van 17.00 tot 19.00 onder het genot van een drankje en hapje. Hier kun je dus op een laagdrempelige manier netwerken en geïnspireerd raken door collega-ondernemers. Benieuwd? Je kunt je hier aanmelden!

4. Jong MKB Nijmegen Arnhem

Jong MKB Nijmegen Arnhem is een ondernemersnetwerk dat sinds 1999 bestaat. Ben jij nog niet zo lang actief met je bedrijf? Wil je leren van de ervaringen van anderen en ideeën opdoen en uitwisselen? Dan zit je hier op de goede plek! Er komen elf keer per jaar inspirerende, actieve ondernemers bijeen voor een workshop, presentatie, bedrijfsbezoek of clinic. De ruim 65 ondernemers die lid zijn van Jong MKB zijn werkzaam in heel diverse branches en beroepsgroepen. Je kunt hier lid worden als je zelfstandig ondernemer bent en minder dan zeven jaar geleden gestart bent.

5. NUL24

NUL24 is sinds 2001 een dynamische businessclub in Nijmegen met zo’n 75 leden. Hier komen ondernemers bijeen om kennis te delen, contacten uit te wisselen en elkaar te inspireren. De club staat voor zowel zakelijke als persoonlijke contacten die op langere termijn bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Meld je hier aan voor een lidmaatschap!

6. MYN Netwerk

MYN Netwerk is verspreid over 12 regioclubs, waaronder in Nijmegen. Het is een netwerkclub voor ondernemers die geloven in ondernemen. Ze bieden handvatten om jou én je onderneming te laten groeien door middel van events, workshops en een grote groep gelijkstemden. Je komt elke keer op een andere leuke locatie, maar wel in je eigen regio. Benieuwd naar de lidmaatschappen? Lees hier meer!

7. Bites & Business Nijmegen

Bites & Business Nijmegen is een gezellige groep vrouwen van verschillende leeftijden die eens in de twee maanden een netwerkavond hebben. Er is altijd veel gespreksstof over uiteenlopende onderwerpen en interesse in elkaar. Natuurlijk gaan ook de enveloppen met vragen rond op de netwerkavonden en gevuld met antwoorden mee naar huis. Bekijk hier hoe je lid kunt worden.

8. Huis voor de Binnenstad

Het Huis voor de Binnenstad is een stichting, in 2010 opgericht en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Taskforce Ondernemersfonds. Het Huis is dé stem van de ondernemers en namens het Huis behartigt de binnenstadsmanager de belangen van ondernemers in horeca, cultuur en retail. Om ondernemers te informeren en om input op te halen, organiseert Huis voor de Binnenstad met enige regelmaat bijeenkomsten, zoals ontbijtbijeenkomsten, avondbijeenkomsten en netwerkborrels. Uitnodigingen versturen ze via de digitale nieuwsbrieven, dus zorg dat je op de mailinglijst staat!

9. StartUp Nijmegen

StartUp Nijmegen is dé plek voor ondernemend Nijmegen. Zij zetten zich in voor alle starters, maar verbinden hen ook aan ondernemend Nijmegen. De kern van StartUp gaat over ontmoeten, groeien en verbinden. Met flexwerkplekken, adviesuren, evenementen en workshops is het een veelzijdige plek om je als ondernemer te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen.  Meld je hier aan!

Dit vind je misschien ook interessant