6x ondernemersclubs en -instellingen in Nijmegen

Ben jij een ondernemer en heb jij de behoefte om je netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en te groeien met jouw onderneming? Dan kun je bij één van deze ondernemersclubs en -verenigingen terecht:

1. Businessclub Nijmegen

Businessclub Nijmegen (BCN) bestaat al 20 jaar. Het is een actieve club ondernemers die met vertrouwen in elkaars zijn en kunnen de ander oprecht verder willen helpen. Hier worden ideeën uitgewisseld, verbindingen gelegd, ervaringen en netwerken gedeeld. De leden komen elke eerste dinsdagavond van de maand bijeen op een steeds wisselende locatie. Naast een hapje, drankje en een goed gesprek, organiseert BCN activiteiten die variëren van een bedrijfsbezoek, lachtherapie, het spelen van een spel of het vergroten van marketing en sales inzichten. BCN telt zo’n 30 leden en staat open voor nieuwe leden. Neem hier contact met ze op om vrijblijvend deel te nemen aan een van de bijeenkomsten.

2. Ondernemersvereniging Waalsprong

Ondernemersvereniging Waalsprong wil de belangen van alle aangesloten ondernemers in de brede Waalsprong (Nijmegen-Noord, Lent, Oosterhout, Slijk-Ewijk, Ressen en Bemmel) behartigen. Voor de relevante onderwerpen en beleidsterreinen voor deze ondernemers worden visies, commentaren en acties ontwikkeld. De vereniging wil met haar inspanningen tot een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat komen voor de leden. Door middel van onder meer (bestuurlijke) deelneming in organisaties, lobby en contacten met de media wordt invloed op de gemeentelijke, provinciale en andere beleidsmakers en -uitvoerders uitgeoefend. Naast deze inspanningen is er ruimte voor ontspanning, elkaar treffen en educatief of informatief bezig zijn. Interesse? Laat hier je gegevens achter voor Ondernemersvereniging Waalsprong

3. Nijmeegs Ondernemerscafé

Nijmeegs Ondernemerscafé is een groot netwerk in Nijmegen. Hier staan ze voor netwerken zonder poespas. Elke eerste en derde vrijdag van de maand treffen ondernemers uit Nijmegen elkaar hier van 17.00 tot 19.00 onder het genot van een drankje en hapje. Hier kun je dus op een laagdrempelige manier netwerken en geïnspireerd raken door collega-ondernemers. Bij het Nijmeegs Ondernemerscafé is een diversiteit aan ondernemers aanwezig. Dienstverleners met allerlei achtergronden, maar ook vastgoedondernemers, evenementenorganisatoren, politici, culturele ondernemers, artiestenbureaus… en nog veel meer! Benieuwd? Je kunt je hier aanmelden!

4. Jong MKB Nijmegen Arnhem

Jong MKB Nijmegen Arnhem is een ondernemersnetwerk dat sinds 1999 bestaat. Ben jij nog niet zo lang actief met je bedrijf? Wil je leren van de ervaringen van anderen en ideeën opdoen en uitwisselen? Dan zit je hier op de goede plek! Er komen elf keer per jaar inspirerende, actieve ondernemers bijeen voor een workshop, presentatie, bedrijfsbezoek of clinic. Je ontmoet hier ondernemers met dezelfde interesses als die van jou. Ze lopen tegen dezelfde zaken aan en zo kun je elkaar weer helpen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om een succes van je bedrijf te maken en het met plezier verder te ontwikkelen. De ruim 65 ondernemers die lid zijn van Jong MKB zijn werkzaam in heel diverse branches en beroepsgroepen. Je kunt hier lid worden als je zelfstandig ondernemer bent en minder dan zeven jaar geleden gestart bent.

5. NUL24

NUL24 is sinds 2001 een dynamische businessclub in Nijmegen met zo’n 75 leden. Hier komen ondernemers bijeen om kennis te delen, contacten uit te wisselen en elkaar te inspireren. De club staat voor zowel zakelijke als persoonlijke contacten die op langere termijn bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Het is de plek om jouw netwerk te vergroten en je leert hier leden persoonlijk kennen in een informele sfeer. Je wordt als lid betrokken bij de club door bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek of de mogelijkheid om jezelf te presenteren tijdens een evenement. Meld je hier aan voor een lidmaatschap!

6. Ondernemers in Bedrijf

Ondernemers in Bedrijf is verspreid over 12 regioclubs, waaronder in Nijmegen. Het is een netwerkclub voor ondernemers die geloven in ondernemen. Ze bieden handvatten om jou én je onderneming te laten groeien door middel van events, workshops en een grote groep gelijkstemden. De events vinden hier (bijna) altijd plaats bij de leden zelf. Zo krijgen zij de kans om te laten zien waarom zij met hart en ziel ondernemen en heb jij een leuke avond. De avonden zijn altijd gecombineerd met een netwerkelement. Bijvoorbeeld in de vorm van een netwerkspel, een seminar, een gezamenlijke activiteit of een goede borrel. Je komt elke keer op een andere leuke locatie, maar wel in je eigen regio. Benieuwd naar de lidmaatschappen? Lees hier meer!

Dit vind je misschien ook interessant