11x inspirerende vergaderlocaties in Nijmegen

Komen de witte muren van het kantoor op je af? Of kan je wel een creatieve ruimte om je heen gebruiken? Wij hebben diverse inspirerende vergaderlocaties op een rijtje gezet. Industrieel, groen of midden in de stad. Nijmegen heeft het.

1. Landgoed Brakkesteyn

Bij Landgoed Brakkesteyn vergader je in een rustige en groene omgeving. Net buiten het centrum in een stadspark. Op deze historische locatie zijn binnen én buiten vergaderplekken, dus op een zonnige dag kun je heerlijk buiten zitten. Bij Landgoed Brakkesteyn hebben ze zelfs diverse vergaderarrangementen samengesteld om het voor jou makkelijker te maken. Wil je liever even sparren? Neem dan contact op met hun adviseurs.

2. MANNA

Midden in het centrum aan de Oranjesingel vind je MANNA. Als je dit alleen kent als hotel of restaurant, dan zit je fout. Op deze inspirerende locatie kun je supergoed vergaderen of een zakelijke meeting houden. Je kunt jouw relaties of collega’s ontvangen in een van de twee afgescheiden private rooms, ideaal toch?  MANNA heeft een aantal businessarrangementen op maat. Wil je meer weten? Neem dan contact met ze op.

3. De Meesterproef

Bij het Honigcomplex vind je de Meesterproef. Als je van een industriële omgeving houdt is dit dé plek om naartoe te gaan. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Lunchen, dineren of borrelen? De Meesterproef heeft een passend culinair aanbod met verse producten van lokale leveranciers.

4. Van der Valk Nijmegen-Lent

Hotel van der Valk Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties. Van der Valk Nijmegen-Lent zit nog geen 5 minuten van Station Lent en is daarom ideaal als jouw collega’s of relaties met de trein reizen.

5. Fort Lent

Als je op zoek bent naar een bijzondere locatie dan moet je zeker eens langs bij Fort Lent. Want aan de oever van de Waal met een grote overdekte binnenplaats, vele intieme ruimtes en een dakterras ligt dit Fort. Van vergadering tot bedrijfsfeestjes en van teambuilding tot een promotiefeest. Zij helpen jou graag verder!

6. ’t Sfeerhuys

Wil je uit je dagelijkse sleur komen? Plan dan een vergadering in ’t Sfeerhuys. Op loopafstand van de stad, maar toch in een groene omgeving. Hier kun je met 10 of 50 personen vergaderen, een training geven of iets presenteren. Toe aan een pauze? Zij verzorgen graag voor jou de lunch of aan het einde van de dag een diner of borrel.

7. Concertgebouw De Vereeniging

Op zoek naar een theatrale en sfeervolle locatie? Dan ben je bij Concertgebouw de Vereeniging op de juiste plek. Je hebt keuze uit diverse zalen allemaal met een eigen uitstraling en gevoel. De Leeuwenzaal heeft bijvoorbeeld een bijzonder prettige akoestiek voor vergaderingen. Sociëteitskamer is een echte herenkamer en kan omgetoverd worden tot een vergaderruimte.

8. De Kamer van Staring

De Kamer van Staring is een comfortabele, sfeervolle vergaderruimte voor kleine groepen (twee tot acht personen). De oude stadsvilla in het centrum van Nijmegen komt uit 1903. Ook vind je aan de muren een aantal indrukwekkende wandkaarten, dat zorgt voor genoeg creativiteit.

9. Kiemkracht64

Kiemkracht64 biedt elke groep een unieke ervaring. Of je nu komt vergaderen, een team-dag hebt een cursus of een viering, je raakt zeker geïnspireerd op deze groene plek aan de rand van Nijmegen. In het bijzondere aardehuis kun je terecht met kleine en grote groepen en is je bijeenkomst ook nog eens CO2-neutraal!

10. De Lindenberg

Een flinke brainstormsessie, een verdiepende training of juist een jaarvergadering? De Lindenberg heeft diverse zalen die ervoor zorgen dat je altijd in een inspirerende omgeving samenkomt. Ook heeft de Lindenberg arrangementen zoals hele dag versgemalen koffie, thee en frisdrank. Of kies voor een lunch in het Lindenberg café.

11. Museum Het Valkhof

Wist je dat je op deze historische locatie kunt vergaderen? Museum Het Valkhof kan jou en jouw collega's of relaties ontvangen in hun museumcafé. Daarnaast is de Karel de Grote zaal ideaal voor een vergadering. Het mooiste aan deze zaal is dat je uitzicht hebt op de Belvédère en de Waalbrug. Inspirerend toch?

Dit vind je misschien ook leuk