Thea Joseph - Livvstyle

“Als geboren Nijmeegse is de keuze om een winkel in Nijmegen te beginnen al snel gemaakt, het pand heeft precies de uitstraling die past bij Livvstyle.”

 

We spreken met Thea, eigenaresse van Livvstyle, de dameskledingwinkel in de Molenstraat. In hartje centrum begon zij Livvstyle in 2019. Een wens die al langere tijd bovenaan haar lijstje stond. “Het is niet mijn eerste winkel, maar wel eentje die helemaal uit mijn eigen koker is gekomen. En dat zie je aan de stijl.

In de basiscollectie verkopen we het label Glam en daar zitten items in die je op elk moment kunt dragen van het jaar. Zo combineren dat je outfit telkens weer een nieuwe look krijgt. Van zo’n label word ik echt blij en dat wil ik bij Livvstyle uitdragen, elke week hebben we weer nieuwe aanvulling. Inkopen is ook écht aan mij besteed."

"Ik ben een geboren Nijmeegse en dan is de keuze om een winkel in hartje Nijmegen te beginnen al snel gemaakt. Toen de optie zich voordeed heb ik niet lang getwijfeld, het pand past ook precies bij de stijl van Livvstyle. 

Wat zo fijn is aan het winkelen bij Livvstyle? Een kopje koffie en een rust momentje aan onze gezellige tafel zijn voor veel dames heel belangrijk, en voor mij ook! Zo maak je het shoppen een stuk leuker en relaxter."

 

Livvstyle

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
Bekijk de locatie

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link

Dit vind je misschien ook leuk