Tess Verwoert – Tess V

“Bij Tess V gaat het echt om de beleving. Vanaf het moment dat je de winkel binnenloopt, tot aan het fijne gevoel dat je hebt als je je nieuwe outfit aantrekt. Ik wil een vriendinnen-gevoel creëren in mijn winkel en zorg ervoor dat er altijd de nieuwste items hangen. Het moet als een speciaal moment voelen, als je bij mij in de winkel bent."

 

"Tess V is begonnen als een online shop, maar nu heb ik ook mijn eerste fysieke winkel in Nijmegen geopend”, vertelt Tess Verwoert, eigenaresse van Tess V in de Pauwelstraat. “Zes jaar geleden richtte ik Tess V op: een fashion webshop waarin ik me richt op de doelgroep waar ik zelf in zit: moderne, trendy vrouwen met een grote liefde voor kleding en shoppen. Wekelijk heb ik nieuwe collecties en online werd ik steeds groter, dus vond ik het tijd voor een fysieke winkel. Daar was ook heel veel vraag naar en we merkten dat een groot deel van de doelgroep in Nijmegen zit. Nijmegen is een gezellige studentenstad vol leuke winkelstraten. Daar wilden we graag tussen zitten.”

“We hebben verschillende panden bezichtigd, maar het pand waarin we nu zitten, vond ik direct heel tof. De boetiek heeft een oppervlakte van 125 m² en ruim en licht. Het pand heeft twee verdiepingen en op de benedenverdieping hebben we een ‘pink area’ gemaakt. We willen graag dat klanten bij ons een unieke ervaring hebben en daar doen we alles aan in de winkel”, zegt Tess. “Sinds eind oktober zitten we in de Pauwelstraat met de winkel.”

“Onze collectie bestaat helemaal uit items van ons eigen label. Alle items zijn bedacht ontworpen door ons eigen designteam. We spelen in op de nieuwste trends en zorgen ervoor dat er voor iedereen in de collectie een item is wat bij haar past. Ik ben iedere dag betrokken bij wat er speelt op kantoor, houd me bezig met de ontwerpen en kijk wat past bij onze doelgroep. Klanten uit het hele land komen nu naar Nijmegen toe om de Tess V-winkel te zien en te kopen wat bij hen past.” - Tess Verwoert

Tess V
Pauwelstraat 4
6511 KW Nijmegen

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Meer ondernemersverhalen...