7x co-working plaatsen in Nijmegen

Co-working plaatsen zijn dé creatieve broedplaatsen voor ondernemers. Het biedt jou niet alleen flexibiliteit, maar ook de kans om jezelf te blijven motiveren en te netwerken. Daarnaast is het ook fijn om even buiten de deur te kunnen werken. Dan is het natuurlijk wel gunstig om een goede co-working plaats in de buurt te vinden. Wij lichten er een aantal voor je uit:

1. BCG Nijmegen

BCG Nijmegen is een bedrijvencentrum midden in Nijmegen. Ze verhuren professionele bedrijfsruimtes die passen bij de vorm en de fase waarin jouw onderneming zich bevindt. Met hun flexibele huurcontracten verhuis je snel naar een ruimte die beter aansluit bij jouw behoeftes. Als jij je bedrijf op een gedreven manier verder wil ontwikkelen, dan is BCG dé plek voor jou. Ze staan hier voor verbinding en hun doel is om elkaar vooruit te helpen door gebruik te maken van elkaars ondernemende krachten.

 

2. StartUp Nijmegen

Dit is de plek voor ondernemers in Nijmegen. StartUp Nijmegen, te vinden in het centrum van Nijmegen, biedt een elektrische zit-sta werkplek met airconditioning voor ondernemers. Dat klinkt al goed, toch? Ze hebben hier niet alleen goede koffie en snel internet, maar organiseren ook een permanent acceleratieprogramma voor de ondernemers van StartUp Nijmegen. Je kunt hier één-op-één coaching krijgen, deelnemen aan ondernemende evenementen, je krijgt toegang tot het netwerk van partners en gevestigde ondernemers en je kunt deelnemen aan hun boostprogramma. Als jij als ondernemer wil groeien, dan zit jij hier zeker aan het juiste adres.

3. NEX'D

NEX’D faciliteert ondernemers in het centrum van Nijmegen door middel van moderne en creatieve full-service werkplekken en kantoorruimtes. Het maakt hier niet uit of je een groeiende of gevestigde onderneming hebt. Het is ontwikkeld door ondernemers, voor ondernemers. NEX’D biedt een eigentijdse, toegankelijke en veilige omgeving omringt door andere – gelijkgestemde – ondernemers. De ruimtes zijn zo ingericht dat je elkaar altijd wel ergens tegenkomt. Dat is gezellig, maar ook erg gunstig, want dit geeft jou de ruimte om te netwerken met andere ondernemers.

4. NYMA makersplaats

Begin vorig jaar is De Smeltkroes verdergegaan als NYMA makersplaats. NYMA makersplaats is dé plek waar makers zich ontwikkelen en waar vakmanschap, innovatie, cultuur en kunst elkaar aanvullen en de creatieve maakindustrie zich kan versterken. Voor al deze ondernemers en hun werkzaamheden zijn er gezamenlijke workshopruimtes en gespecialiseerde werkplaatsen, zodat niet alleen de bezoeker en cursist, maar óók de in NYMA makersplaats gevestigde ondernemer zich kan blijven ontwikkelen en door kan groeien.

5. Splendorflex 

Op zoek naar een prettige en rustige werkomgeving waar je productief kunt werken tussen andere gemotiveerde ondernemers? Ga dan naar Splendorflex. Hier bieden ze geen begeleiding, maar kun je volledig voor jezelf aan de slag. Heerlijk als jij je eigen ding wil doen.  Je werkt hier in een prettig ingerichte ruimtes aan je eigen zit-sta werkplek en hebt uitzicht over de oude productiehal waar tegenwoordig een hippe kantoorstraat in gevestigd is.

6. Guesthouse Vertoef

Het echte thuisgevoel krijg je bij Guesthouse Vertoef. Je kunt hier op je gemak aan de slag in een relaxte omgeving. Of je nou een meeting wilt plannen, een brainstormsessie of een presentatie. Bij Guesthouse Vertoef kan het allemaal. Er is een werkruimte beneden, maar je kan ook in de bar of op het terras aan het werk. In de bar kun je genieten van onder andere Italiaanse koffie, ontbijt, lunch en borrelhapjes. De auto parkeer je hier gratis voor de deur en het is 2 minuten lopen van Nijmegen Centraal.

7. Krayenhoff Kazerne

Krayenhoff Kazerne bevindt zich op een rustige plek net buiten het stadscentrum van Nijmegen. Heerlijk als je de drukte even wilt vermijden. Je werkt hier in een karakteristiek kantoorgebouw die flexibele contractmogelijkheden biedt en van verschillende faciliteiten is voorzien. Je kunt hier gratis parkeren en gebruik maken van internet. Wat fijn is aan deze locatie, is dat er veel bedrijvigheid in de omgeving is. Als ondernemer is dat erg voordelig. Een bezoekje aan het restaurant dat gevestigd is in de Krayenhoff Kazerne is het perfecte pauzemoment of de goede afsluiter van jouw harde werkdag. Mocht het warm weer zijn, kun je zelfs op hun ruime terras zitten. Genieten dus!

Dit vind je misschien ook leuk