10x staycation in Nijmegen, op vakantie in eigen stad

De lente is in aantocht; tijd voor vakantie in eigen stad! Zin om Nijmegen te ontdekken? Gek op een weekendje weg? Speciaal voor jou hebben we de leukste tips op een rijtje gezet. Ga je mee op staycation?

1. Opoe Sientje

Gezellig aan boord op het schip Opoe Sientje! De historische klipper uit 1885 is recent omgebouwd tot sfeervol museum én B&B. Elke kamer heeft een eigen sfeer, variërend van de ‘Warme 1001 nacht’ kamer tot de frisse ‘Op ’t water’ kamer.

2. B&B Westzijde

B&B Westzijde: een bijzonder en sfeervol huis met een landelijke uitstraling, maar toch heel dichtbij het stadscentrum. De B&B beschikt over drie mooie kamers met eigen badkamer, WiFi, TV. En veel extra’s: koffie, thee, minibar, toeristische informatie, haardroger, boeken en speelgoed. En dan hebben we het nog niet eens over het zeer uitgebreide ontbijt gehad

3. Guesthouse Vertoef

Goed toeven voor een aangename prijs: dat kenmerkt Guesthouse Vertoef aan de Nassausingel. Ze hebben een aanbod van maar liefst 45 kamers. Laat je verrassen door een kamer met een naam als Mediterranean, Industrial, Vintage, Scandinavian of Dutch Design Room en ontwaak in een Auping boxspring bed.

7. Hotel Nimma

Hotel Nimma, een plek met een warm en industrieel karakter waar je je makkelijk thuis voelt. Laagdrempelig én voor een eerlijke prijs. Het hotel bevindt zich aan de Waal en is omgeven door creatieve en culturele hotspots als het Honigcomplex en de Vasim; Nimma zal niet breken met deze positieve stroming. Parkeren bij het hotel is gratis en voor een prikkie huur je een fiets met dit lekkere weer, waarmee je binnen een paar minuten in de binnenstad bent.

8. Oortjeshekken

Het is goed toeven bij Oortjeshekken! Tussen de heuvelrug en rivier de Waal ligt het gezellige dijk-hotel, midden in het natuurgebied ‘De Gelderse Poort’. Direct over de dijk kun je je wandeling beginnen of zwemmen in het natuurwater van de Bisonbaai. Kortom; een hotel van waaruit je de prachtige natuur kunt ontdekken! Het centrum ligt slechts 6,5 km verderop.

9. B&B / Pension Bottendaal

Op zoek naar betaalbaar comfort in een gezellige, levendige omgeving? Dan ben je bij B&B / Pension Bottendaal op het juiste adres bij Rita & Jos in een populaire wijk dichtbij het centrum, het station en de Wedren! Ze hebben zes kamers ter beschikking met prijzend variërend van € 70 tot € 90 pp/pn.

10. Hotel Blue

Hotel Blue in Nijmegen, het zusje van MANNA, is de thuishaven voor wie zich overal op zijn plek voelt. Met in totaal 30 hotelkamers en een longstay appartement zijn de ruimtes strak, smart & cool. Innovatief design onder een hoog 19e eeuws plafond. Hier heb je alles wat je nodig hebt bij de hand. Comfort, gastvrijheid en dynamiek. Ga je mee op staycation?

Dit vind je misschien ook leuk