Wat is er te doen in Nijmegen - 9 t/m 15 november 2020

Nu de maatregelen weer zijn aangescherpt wordt het steeds moeilijker om iets leuks te kunnen bedenken… De lokale ondernemers blijven creatief en wij ondersteunen ze graag, jij ook toch? Je hoeft je dan ook zeker niet te vervelen!

1. Citywalk

Iedere dinsdag t/m zondag heeft Why Not voor jou een gezellige ‘City Walk’ voor je uitgestippeld. Haal een lekkere frisse neus en ga gezellig met z’n tweeën of misschien wel met de kinderen of hond op pad. Haal je startbewijs en start en eindig met een lekker hapje en drankje verzorgd door Why Not!

De Citywalk is iedere donderdag t/m zondag tussen 12.00 en 18.00 te lopen. Laat van tevoren even weten of je een startbewijs komt halen!

2. The Wednesday Quiz

Zin in een gezellig avondje? De Thiemeloods organiseert voor jou The Wednesday Quiz online! Laat je bierpakket aan huis bezorgen en ga klaar zitten met een lekker hapje en drankje. Test je algemene kennis, tijdens het beantwoorden van 40 pittige vragen in verschillende rondes. Durf jij het aan? Stel een leuk team samen (of misschien vind jij het wel leuker in je eentje), doe mee en win misschien een van de 4 toffe prijzen!

De quiz start iedere woensdagavond tussen 21.00 en 23.00.

 

3. Ommetjes door de stad

Haal even lekker een frisse neus! Nu we met z’n allen zoveel mogelijk thuisblijven, is het belangrijk om toch af en toe even lekker naar buiten te gaan! Maak een lekker ommetje door de stad, zodat je weer met een frisse blik verder kunt gaan waarmee je bezig was. Hier wat tips voor de leukste ommetjes door Nijmegen!

4. Online quarantine Biervertier

Haal een beetje van Café van Ouds bij je in huis en doe op zaterdagavond 14 november mee aan de interactieve online bierproeverij in je eigen woonkamer!  Bestel jouw ‘livestream bierpakket’ en laat je bierkennis verbreden tijdens een gezellig avondje bierproeven, kletsen, spelletjes en nog veel meer gezelligheid!

De livestream start zaterdagavond vanaf 19:30.

 

5. De leukste webshops!

Zin om even lekker geld te spenderen aan een heerlijk shopmomentje vanuit huis? Dat kan bij de leukste webshops uit Nijmegen. Kijk voor een leuke nieuwe broek, shirt of schoenen, maar ook de leukste woonaccessoires, kunst, boeken, muziek, eten, drinken noem maar op, zijn allemaal te bestellen! Je besteld het allemaal bij een van deze leuke webshops! 

Dit vind je misschien ook leuk