StartUp Nijmegen organiseert tweede editie van de Testmarkt

StartUp Nijmegen en de gemeente Nijmegen slaan de handen opnieuw ineen. Op 22 mei 2022 van 12.00 uur tot 17.00 uur wordt de tweede editie van de Testmarkt georganiseerd op de Grote Markt van Nijmegen als onderdeel van Actieplan Binnenstad. Met de Testmarkt draagt StartUp Nijmegen bij aan het ondernemersklimaat van Nijmegen. De Testmarkt is bedoeld om innovatie te stimuleren en startende ondernemers de kans te geven om hun product of dienst te testen, te onderzoeken en te valideren bij een breed publiek.

Vorig jaar was een groot succes: bijna 20 verschillende startende ondernemers namen deel aan de markt. Met een hoop nieuwe inzichten, inspiratie en enthousiasme gingen de ondernemers weer richting huis. Bekijk hier hoe dat eruit zag.

Om deze editie weer zo succesvol te laten verlopen, is StartUp Nijmegen nog op zoek naar nieuwe ondernemers die mee willen doen aan de tweede editie van de Testmarkt. De enige voorwaarde om mee te doen is dat er innovatie of duurzaamheid verbonden is aan jouw onderneming. Vanuit StartUp Nijmegen bieden we een gratis marktkraam, unieke bezoekers, extra zichtbaarheid, overige praktische zaken en een unieke test voor jouw product of dienst. De inrichting van de kraam is volledig vrij: hoe opvallender, hoe beter. Geïnteresseerd? Geef je dan op via tessa@startupnijmegen.nl.

Geen ondernemer maar wel enthousiast? Dan zien we je graag terug als bezoeker van de Testmarkt op 22 mei 2022.

Dit vind je misschien ook leuk...