Rijk van Nijmegen Culinair is live

15 Maart 2020, de horeca gaat op slot

Zoals velen anderen komt ook Mendel Janssen plotseling thuis te zitten. Zijn bedrijf, dat volledig afhankelijk is van horeca, valt stil. Het ziet er naar uit dat het niet snel beter gaat worden.

Al snel ontstaat een idee waarmee Mendel de horeca en de zorg kan helpen. Hij zet meerdere acties op poten in samenwerking met café de Kluizenaar, restaurant Lime, hotel-restaurant Manna, restaurant Groenewoud, restaurant van Dijk en de Boer en restaurant Parkzicht. De constructie is simpel; een waardebon te besteden bij de horeca, waarvan een deel naar een lokaal goed doel gaat. Het wordt een gigantisch succes. Mendel schrijft voor ruim €200.000,- aan waardebonnen uit en haalt prachtige donaties op voor Stichting de Waalboog en het Ronald McDonald Huis in Nijmegen.

Tijdens deze acties ontstaat een idee dat intussen is uitgegroeid tot een uitgebreid en compleet nieuw concept: 

Steun lokale projecten in je favoriete restaurant!

 

Maak kennis met het leukste cadeautje voor de regio! Rijk van Nijmegen Culinair is dé nieuwe restaurant cadeaubon voor het Rijk van Nijmegen waarvan een deel naar lokale goede doelen gaat. Het initiatief heeft als doel om de regio te verbinden.

Het aanbod van deelnemende restaurants is ruim. Ongeveer 50 geliefde horecagelegenheden in de regio zijn aangesloten.

De cadeaubon is te koop in ongeveer 40 winkels en ook online te bestellen via de website. Ook zakelijk is de bon perfect voor in kerstpakketten of als relatiegeschenk. Daarnaast zijn er ieder jaar diverse acties voor de sport, zorg en cultuursectoren. Door die verbinding tussen verschillende sectoren versterken we elkaar en creëren we samen een mooiere regio voor iedereen.

De bon werkt super simpel en veilig en kan geactiveerd worden via een QR-code. Er is een speciale Stichting opgericht met een derdenrekening zodat de consument, het restaurant, de winkel en de goede doelen altijd verzekerd zijn van hun gelden. Ook is Rijk van Nijmegen Culinair door De Nederlandsche Bank vrijgesteld van de vergunningsplicht en officieel ingeschreven als elektronische geldinstelling. Dit maakt het concept super betrouwbaar. Het is zo ontwikkeld dat alle betrokken partijen er beter van worden.

Na een jaar heel hard werken met veel partners is het dan eindelijk zo ver: Rijk van Nijmegen Culinair is live! Hét cadeautje waar iedereen beter van wordt!

Kijk voor meer informatie op www.rijkvannijmegenculinair.nl

Dit vind je misschien ook leuk