Nijmeegse samenwerking Heldro IJs & Blommers Coffee

In deze roerige tijden is samenwerken belangrijker dan ooit, zeker als het om horeca gaat zijn de uitdagingen groot. In dit kader willen wij jullie wijzen op een mooie Nijmeegse samenwerking tussen Heldro IJs en Blommers Coffee Roaster.

Heldro IJs en Blommers Coffee Roasters slaan de handen ineen om samen de winter door te komen. Heldro is een ambachtelijk ijsbedrijf dat, net als Blommers, smaak hoog in het vaandel heeft staan. Vanaf heden geniet je bij het opscheppunt van Heldro aan de Burchtstraat in Nijmegen naast ultravers schepijs ook van ultraverse koffie. Samen hebben ze een aantal dranken ontwikkeld waar Blommers koffie en Heldro ijs in verwerkt zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van de Heldroccino, Espresso Con Heldro en de Blommers Signature Hot Chocolate to-go. De samenwerking zal tot eind maart duren. Kom gerust eens langs om te proeven!

Over Heldro IJs

Heldro Nijmegen maakt net als in Ottersum, ter plaatse vers schepijs, waardoor de smaakbeleving ook daar ongeëvenaard is. Vanzelfsprekend wordt ook hier niet aan het geheime en unieke Heldro-recept getornd. Ook in Nijmegen kun je kiezen uit de bekende en geliefde Heldro-toppings als warme chocolade, karamel of kersen, nootjes, M&M’s, sauzen of onze heerlijke verse slagroom. De artikelen voor thuisgebruik, zoals literbakken, staven, wafels, choco’s en ijstaarten zijn ook in Nijmegen verkrijgbaar, deze varianten worden in onze ambachtelijke ijsmakerij in Ottersum gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk