Nijmeegse horeca stellen voor Pinksteren een driegangenmenu samen, nu te bestellen

Op 1e Pinksterdag, zondag 23 mei, verzorgen Café De Plak, De Groene Slijter, Moes, Atelier Meer² en Bollyfoods een leuke activiteit met een heerlijk driegangendiner inclusief wijn èn een duurzame, herbruikbare boodschappentas (waar je voortaan al je take away mee kunt gaan ophalen)! Zo kun je lekker thuis 'uit eten', want helaas lijkt het geen terrasweer maar een heel koud Pinksterweekend te gaan worden.

Elke tas bevat een driegangendiner voor 2 personen en bestaat uit:

  • Voorgerecht: Linzensoep van Café De Plak.
  • Hoofdgerecht: twee verschillende curry's met gekruide rijst, papadum, pickle en curd-chilli van Bollyfoods.
  • Biologische (en uiteraard bij het menu passende) witte wijn van De Groene Slijter.
  • Nagerecht: mango-passievrucht meringuetaartjes van Moes.
  • Unieke boodschappentas van gerecyclede festivalbanners, gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van Atelier Meer².

De gerechten zijn thuis heel makkelijk op te warmen (je krijgt er daarom een zeer korte instructie bij). De kosten per persoon zijn €25,-

Om alles coronaproof te laten verlopen, krijg je van ons een tijdvak (vanaf 12.30u) voor het 1e ophaalpunt: Atelier Meer² in De Lindenberg. Je kunt kiezen of je er een middagwandeling of een fietstocht van maakt, met bv onderweg nog een lekker drankje op het terras van Café De Plak, of dat je voor snelheid gaat en overal met de auto langs rijdt.

Bestellen

Bestel via email naar info@bollyfoods.nl. Vermeld in de mail je naam, het aantal tassen en je telefoonnummer. Wees er wel op tijd bij, voordat alle tassen uitverkocht zijn! Heb je vragen over het menu of heb je een voorkeur voor een tijdvak, vermeld dat dan in dezelfde mail.

We've got your back, happy Pinksteren people! 

Dit vind je misschien ook leuk