Nieuwe karakteristieke Nijmeegse koffie: Gladius koffie, gebaseerd op de Romeinse tijd van onze oudste stad

Gladius koffie is een eigen gebrande koffieboon als eerbetoon aan de Romeinen en om saamhorigheid te creëren. De ondernemers van Gladius koffie zijn geïnspireerd door de trots op dé oudste stad van Nederland: Nijmegen. Gladius staat voor kracht, trots en authenticiteit. Gladius koffie is een “koffie met Nijmeegs karakter” en zij willen originele koffiebonen aanbieden speciaal gebrand voor de mensen uit de regio Nijmegen of voor geïnteresseerde bezoekers. Het samen drinken van koffiebonen die de trots van de stad benadrukken, zorgt voor verbinding.

De koffiebonen die gebruikt worden voor de karakteristieke koffie, worden met grote zorg geselecteerd en op traditionele wijze gebrand. De bonen worden minder donker gebrand, zodat de subtiele zuren en bitters beter bewaard blijven. Zo ontwikkelen ze een bijzondere smaak.

Kortom… wil je de stad Nijmegen gewoon even naar huis halen? Koop dan voor slechts €5,95,- snel  je nieuwe zak Gladius koffie aan en geniet van de heerlijke smaken die Nijmegen aan onze Romeinse tijd te danken heeft.

Wil je meer informatie of koffiebonen bestellen? Ga dan naar www.gladiuskoffie.nl