De Italiaanse beleving gaat verder bij Bloem

IJssalon annex koffiezaak Bloem ice coffee & more gaat over naar het winterconcept. Het ijs hebben velen al kunnen proeven deze zomer, maar hier stopt het niet! Vanaf 20 oktober kunnen er bij Bloem ook Italiaanse maaltijden en delicatessen worden afgehaald of bezorgd door Mr Butler.

Op het menu staan onder andere een karakteristieke, Italiaanse stamppot met courgette, tomaat en sjalotjes, een pasta met bospaddenstoelen (vegetarisch) en een traditionele kip-pesto pasta. De verse gerechten zijn op Italiaanse en ambachtelijke wijze bereid en altijd met zoveel mogelijk lokale producten. Alle stamppotten zijn vegetarisch, maar naar smaak te verrijken met (stoof)vlees naar keuze.

De maaltijden worden vers geschept, waardoor de grootte van de portie op de individuele wensen kan worden afgestemd. Alle maaltijden worden in principe koud afgehaald en kunnen thuis eenvoudig en snel worden opgewarmd. Ook wordt de mogelijkheid geboden de maaltijd direct warm te laten maken. Het vernieuwende winterconcept zorgt voor een verrijking van de lokale mogelijkheden op het gebied van de gezonde afhaalmaaltijd.

Bij Bloem kun je sinds kort ook terecht voor ambachtelijke tosti’s. De tosti’s zijn verkrijgbaar in vijf varianten, waaronder een veganistische tosti met linzen Dahl en een tosti Beemsterkaas . Alle tosti’s worden bereid met desembrood. Voor nog meer Italiaanse beleving zorgen de smakelijke bijproducten, zoals de koekjes en chocolade lekkernijen. Vergeet ook niet eens te informeren naar de zelf te tappen olijfolie en het wijnarrangement.

De aanwezigheid van deze echte Italiaanse producten zorgt ervoor dat de winkel Italiaanse sfeer ademt en alle zintuigen worden geprikkeld. Heel even waant men zich op een plaatselijke markt in een pittoresk Italiaans dorpje.

Bloem ice coffee & more is te vinden aan de Stikke Hezelstraat 2 in Nijmegen. De openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 19:00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk