Zomertips - Dagje uit voor jongeren!

Benieuwd wat er deze zomer allemaal voor leuks te doen is in Nijmegen? Wij hebben dé tips voor jongeren. Van een toffe Zomertour van Bindkracht10 tot leuke sportactiviteiten. Met deze tips hoef jij je deze zomer niet te vervelen! 

Lees gelijk ook even Zomertips - Dagje uit met vrienden en Zomertips - Dagje uit met de kids

Zomertour van Bindkracht10

Bindkracht10 organiseert een Zomertour speciaal voor kinderen en jongeren. In het jongerenprogramma staan allerlei leuke activiteiten gepland. Zoals workshops, volleybal, bubbel voetbal en waterspellen. Zo ben jij verzekerd van een leuke zomer! Elke wijk heeft een ander programma. Houd de website in de gaten voor het programma in jouw wijk.

Vierdaagsefeesten

Deze zomer gaan de Vierdaagsefeesten eindelijk weer door! Ook deze week hoef jij je zéker niet te vervelen. Onder andere de Waalkade staat dan weer helemaal vol springende mensen, met Matrixx Live aan de Kade. De toegang is hier gratis en voor alle leeftijden. Dit geldt ook bij Matrixx at the park

 

Een sportieve zomer

In beweging zijn is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook nog eens super leuk! Maak van deze zomer een sportieve zomer door lekker in beweging te zijn en nieuwe dingen te proberen. Heb je weleens gesupt? Dat kan bij SUP & SURF Nijmegen! Of ga trampolinespringen bij Jumpsquare Nijmegen. Wie weet vind jij deze zomer wel een nieuwe hobby!

Ontdek meer bijzondere sporten in Nijmegen

Samen met je vrienden

Zin om iets leuks te doen samen met je vrienden? Nijmegen heeft genoeg locaties waar jij uren plezier kunt hebben. Bij LaserQuest Nijmegen kun je je skills laten zien tijdens een potje lasergamen. Je speelt dan in een team tegen elkaar. Op deze locatie kun je ook MysticGolf spelen. Een mysterieuze manier van midgetgolf spelen, namelijk in het donker met glow in the dark licht, spannend! Zin in een potje poolen? Dat kan bij Café Pool of House of Billiards. Ontdek wie de echte winnaar is in jouw vriendengroep!

Bekijk meer groepsactiviteiten

Horeca ontdekken in Nijmegen

Gezellig met je vrienden uit eten, dat klinkt goed toch? De zomer is alleen een dure periode, er is dan ook zo veel leuks te doen! Wij snappen dat je dan niet de hoofdprijs wilt betalen. Gelukkig zijn er genoeg plekken in Nijmegen waar je voor een betaalbare prijs kunt eten, zoals De Dromaai of Van Buren. Bekijk hier alle tips voor goedkoop uit eten in Nijmegen.

Jongerenorganisaties in Nijmegen

In elke wijk worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zowel grote als kleine activiteiten. De organisaties die hier achter zitten, kun je zelf opzoeken of benaderen. Ben je benieuwd naar welke organisaties er allemaal zijn? Bekijk ze hier.

 

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er per week te doen is voor jongeren? Bekijk hier de wekelijkse activiteiten voor jongeren.

Dit vind je misschien ook leuk...