Ipek Jerjis - Cafe de Professor

Café de Professor is een eetcafé op Hoogeveldt waar veel Nijmeegse studenten komen eten. "Deze plek draagt veel geschiedenis met zich mee", vertelt eigenaar Ipek Jerijs.

 

Het was altijd al de grootste droom van Ipek Jerijs: een eigen horecazaak openen. In 2021 opent hij op Hoogeveldt Café de Professor, wat daarvoor Café Piecken was. "Deze plek draagt veel geschiedenis met zich mee."

"Ik ben altijd al een Nijmegenaar geweest. Nadat we uit Irak zijn gevlucht zijn we meteen terecht gekomen in Nijmegen. Ik was toen nog maar 11 jaar. Nijmegen is net niet groot genoeg om chaotisch te zijn en niet te klein om saai te zijn."

 

Via zijn broer, die de eigenaar supermarkt en de haarsalon op Hoogveldt heeft, kwam Jerijs aan de locatie van Café de Professor.

"Veel van onze vaste gasten zijn studenten maar ook veel mensen van de HAN en de Radboud, waaronder ook leraren. Wij verkopen heerlijke pizza's, burgers en burritos."

"We hebben het vermogen om voor grote groepen mensen eten te serveren." Cafe de Professor is dus de ideale plek om met meerdere mensen een hapje te eten. "Wij onderscheiden ons door onze service. Flexibilteit staat bij ons namelijk op één." – Ipek Jerjis​

Café de Professor 
Professor Bromstraat 54
6525 BB Nijmegen

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Meer ondernemersverhalen...