5x feesten op Hemelvaartsdag 2023 in Nijmegen

Een lang weekend vrij voor de boeg? Wij zeggen: reden voor een feestje! Wil je weten welke feestjes op Hemelvaartsdag in Nijmegen op de planning staan? Lees dan vooral even verder!

Wanneer is het Hemelvaart?

Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 18 mei 2023.

1. Het Zusje van Debbie Festival

Op zaterdag 20 mei wordt het Vasim-terrein in Nijmegen omgetoverd tot het land uit je dromen. Wederom zullen er vier adembenemende stages zijn met een programma vol DJ’s, bands en ander fijns waar je over naar huis kunt schrijven. En het Zusje van Debbie zou het Zusje van Debbie niet zijn zonder een knaller van een randprogramma. Tickets bestel je hier.

 

2. Een Hemelse Editie

De allereerste editie van 2023, het was even wachten, maar het beloofd 'hemels' te worden bij Strandbar Stek! Tijd om lekker naar buiten te gaan en de voeten in het zand te gooien. Verwacht een thematische aankleding, dansbare hitjes tot aan obscure plaatjes en vooral heel veel liefde. Van 15.00 tot 23.00 uur. Tickets haal je hier

3. Fiber

Na de immens succesvolle Hemelvaart editie in 2022, moesten we onze vrienden van Fiber in Doornroosje natuurlijk weer hebben in 2023! En dit gaat hun grootste event tot nu toe worden. Een avond gevuld met de beste liquid en dancefloor Drum & Bass, vol met unieke acts die zijn weerga niet kennen. Beter dan ooit, grootser dan ooit en leuker dan ooit. Woensdag 17 mei vanaf 23.00 uur tot 04.00 uur. Bestel hier je tickets

4. Subcultuur Hemelvaart Festival 

Subcultuur is terug van weg geweest. Eindelijk weer met Hemelvaart losgaan op house en techno op het De Vasimterrein in Nijmegen van 14.00 tot 23.00 uur. Onder andere Audrey Danza, Dan Shake, Tsepo, Kaarse en Benwal zullen voor je optreden. De ticketverkoop is van start gegaan, bemachtig dus snel jouw tickets!

5. Tango salon

En wat dacht je van Tango salon? Hubert wordt op 21 mei omgetoverd tot een klein stukje Argentinië. Schuivende voeten, intieme omhelzingen en mooie mensen. 

Benieuwd naar alle festivals dit jaar?

Bekijk dé festivalwijzer van Nijmegen 2023 hier

Dit vind je misschien ook leuk...