4x feesten op Hemelvaartsdag 2024 in Nijmegen

Een lang weekend vrij voor de boeg? Wij zeggen: reden voor een feestje! Wil je weten welke feestjes op Hemelvaartsdag in Nijmegen op de planning staan? Lees dan vooral even verder!

Wanneer is het Hemelvaart?

Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 9 mei 2024.

1. Het Zusje van Debbie Festival

Op zaterdag 11 mei wordt het NYMA terrein in Nijmegen omgetoverd tot het land uit je dromen. Of het nou een van onze clubedities of festivals betreft, verwacht altijd een enorm dansbare line-up. Tel daar een randprogramma van jewelste en een flinke dosis humor bij op en voilà, je hebt Het Zusje van Debbie. Tickets bestel je hier

2. Iconic Festival

Zaterdag 11 mei is inmiddels uitverkocht, maar er is een extra Iconic Avond Show toegevoegd op vrijdagavond 10 mei! Deze avond wordt je ondergedompeld in sensationele live-acts die je niet wil missen! Denk aan Queen door Queen Must Go On en Blues Brothers door Brothers of Blues. Voor slechts 22,50 euro scoor je een ticket.  

3. Fiber

Na de immens succesvolle Hemelvaart editie in 2023, moesten we onze vrienden van Fiber in Doornroosje natuurlijk weer hebben in 2024! Bereid je voor op Fiber Hemelvaart – een nacht waar de grenzen van liquid en dancefloor Drum & Bass opgerekt worden tot het uiterste. Verwacht een onvergetelijke reis met de meest innovatieve en adembenemende acts van dit moment. Woensdag 8 mei vanaf 23.00 uur. Bestel hier je tickets

4. Subcultuur Hemelvaart Festival 

Subcultuur is terug van weg geweest. Eindelijk weer met Hemelvaart losgaan op house en techno op het De Vasimterrein in Nijmegen op Hemelvaartsdag van 14.00 tot 23.00 uur. Onder andere W/Slly C, FKA.M4A, Tjade en Carlos Willengton zullen voor je optreden. De ticketverkoop is van start gegaan, bemachtig dus snel jouw tickets!

 

Benieuwd naar alle festivals dit jaar?

Bekijk dé festivalwijzer van Nijmegen 2024 hier

Dit vind je misschien ook leuk...