6x chocolademelk drinken in Nijmegen

Klassiek, wit, oreo, marshmallows: van chocolademelk kun je een feestje maken! Deze heerlijke traktatie warmt je op en laat je even intens genieten. In Nijmegen haal je op de volgende plekken een heerlijke hot choco.

1. HOLT C&C Nijmegen

Ga voor de classic chocolademelk of de witte chocolademelk met gedroogde framboos bij Holt. Ben je vegan? Ze hebben ook vegan chocolademelk én vegan slagroom. Yummy!

2. Fresca

Bij Fresca maken ze een feestje van je chocolademelk. Proef dit feestje en kies uit een warme choco, salty caramel choco of de ruby hazelnut choco. Je bestelt hier de lekkerste homemade sweets voor bij de choco.

3. ’t Hoogstraatje pannenkoekenrestaurant

Naast heerlijke pannenkoeken kun je bij ’t Hoogstraatje de lekkerste warme choco drinken. De chocolademelk is van echte chocolade en drink je zowel puur als melk. Als toppings heb je de keuze uit slagroom en/of marshmallows. Fan van Baileys? Dan kun je de chocolademelk met Baileys en slagroom bestellen.

4. Yoghurt Barn

Hot choco? Dat hoeft Yoghurt Barn geen twee keer te horen! Zij maken voor jou de beste hot choco’s, zoals de salted caramel of de oreo hot choco. Je kunt ook voor een normale hot choco (puur of wit) kiezen. Puur genieten.

5. Bagels&Beans

Bij Bagels & Beans in de Lange Hezelstraat drink je een heel speciale versie hot choco: bananensap met Tony Chocolonely chocolademelk. Toch liever ‘normale’ chocolademelk? Die hebben ze ook van Tony Chocolonely!

6. Starbucks

Als je even een momentje wilt nemen voor een choco break op het station, dan zit je bij Starbucks goed. Je hebt de keuze uit hot chocolate of de signature hot chocolate. Enjoy!

Dit vind je misschien ook leuk...