9x mondkapjes kopen in Nijmegen

Je bent net zo welkom in Nijmegen, maar wel wat anders! De winkels in de binnenstad adviseren jou om binnen een mondkapje te dragen. Daarom aan jou de taak om altijd een schoon exemplaar op zak te hebben! Geen idee waar je ze kunt halen? Wij geven jou de tips! 

1. Bij Dré

Bij Dré in de Houtstraat kun je verschillende soorten mondkapjes kopen. Ze hebben zelfs een doorzichtig mondkapje, ideaal voor brillendragers onder ons. Ga snel naar de winkel of bestel online.

2. ILOVENIJMEGEN

Ben je Nijmegen fan? Dan is dit hét mondkapje wat je wilt hebben! Het is een zwart wasbaar mondkapje met het 'I Love Nijmegen' logo. Je kunt hem bestellen via ilovenijmegen.nl

3. Ieder Z'n Vak

Ieder z'n Vak heeft diverse leuke uitwasbare en herbruikbare mondkapjes voor volwassenen en kinderen met toffe prints! 

4. Naaistreek

Naaistreek maakt voor jou een mondkapje op maat! Kies een stof uit hun stofjesmenu en zij gaan voor je aan de slag. Het zijn fijne mondkapjes met een dubbele laag voor filter en met zacht elastiek. 

5. Kleermaker Super

Wil je een mondkapje kopen, maar wil je niet naar het centrum? Ga dan naar Kleermaker Super op de Willemsweg. De wasbare mondkapjes maken ze zelf en je hebt de keuze uit verschillende stoffen en dessins.

6. Studio Jurk

Bij Studio Jurk kun je online een pakket kopen waarmee je je eigen mondkapje kunt maken! Goede pasvorm, draagcomfort, leuke stof, ijzerdraad over de neusbrug en opening voor een filter. Oftewel bestel het DIY-pakket!

7. HEMA

Bij de HEMA in Nijmegen verkopen ze ook mondkapjes. Of je nu wegwerp mondmaskers wilt of met een leuk stofje... ze hebben het allemaal! Ook kinder mondkapjes verkopen ze met de tekst: stay safe!

8. My Jewellery

Panterprint, glitters, bloemen of gewoon een effen stof mondkapje? Bij My Jewellery Boutique in de Pauwelstraat kun je ze halen! Mocht je ze niet in de winkel vinden, kun je ook even kijken op hun webshop. 

9. KATERTJE

Twee Nijmeegse ondernemers hebben een webshop katertje.nl, hier verkopen zij t-shirts, sweaters en hoodies met creatieve teksten. Nu hebben ze ook katoenenmondkapjes aan hun assortiment toegevoegd! De mondkapjes zijn zwart met grappige teksten en smileys. 

 

Dit vind je misschien ook leuk