WijnSpijs Wandeling Nijmegen is terug!

Wandel jij op 5 december 2021 mee langs de leukste restaurants van de stad? Loop mee langs zes hippe restaurants van Nijmegen, zoals Glaswerk, MikMak en Barrika, waar je de meest fantastische wijn-spijs combinaties gaat proeven. Laat je verwennen met een écht en complete restaurantervaring en loop deze heerlijke wandeling met behulp van de gratis WijnSpijs App.

Stel je het volgende voor: je wandelt met een leuke groep mensen van de ene prachtlocatie naar de volgende. En je krijgt overal een culinaire verrassing en een goed glas wijn. Dit alles terwijl je je vergaapt aan het Valkhof, de Benedenstad of de Waalboulevard, wauw! Dat is de WijnSpijs Wandeling Nijmegen. 

Op 5 december staan er maar liefsts 6 enthousiaste restaurateurs voor je klaar om een 'signature dish' met een bijpassend glas wijn te serveren; Glaswerk, Grut Eten & Drinken, Bar Pasta, MikMak, Barrika en Frappant. Tussen 12:00 en 17:00 uur wandel je, met behulp van de WijnSpijs app, een persoonlijke route door de stad. De Romeinen en de Batavieren liepen al hier rond, en nu jij. Nijmegen is ontzettend veelzijdig. De oude Benedenstad aan de rivier, het hippe Honigcomplex en het studentikoze centrum met de gezellige café's. Een onvergetelijke middag waarbij je de stad op een culinaire manier kan leren kennen. Lees hier meer over de wandeling.

Deze wandeling is altijd snel uitverkocht, dus trommel jouw favoriete groepje bij elkaar en reserveer nu! 

Dit vind je misschien ook leuk...