Verkiezing Nijmeegs ondernemer van het jaar

Op vrijdag 19 november vindt wederom de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar plaats. Het jaarlijks terugkerende event waarin Nijmeegse ondernemers in het zonnetje worden gezet.

Doordat er door corona in 2020 geen verkiezing kon worden georganiseerd was de laatste verkiezing in 2019. Winnaar van die editie was Pierre Guelen, eigenaar CEO van Planon. We zijn verheugd te kunnen melden dat we dit jaar weer in de gelegenheid zijn om de Verkiezing te kunnen organiseren.

Zoals altijd in de Vereeniging met een avondvullend programma, uitgebreid culinair 5-gangen diner en een gezellige afterparty.

Tot 12 september kunnen ondernemers nog worden aangemeld als potentieel nieuwe Ondernemer van het jaar 2021. Criteria waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen zijn:

  • De ondernemer en/of onderneming is gevestigd in Nijmegen
  • De ondernemer en/of onderneming is minimaal 3 jaar actief
  • De ondernemer toont visie, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie, (technologische) ontwikkeling, heeft oog voor economische groei en werkgelegenheid en maatschappelijke betrokkenheid

Er zijn diverse mogelijkheden om aanwezig te zijn op deze avond. Voor alle aanvullende informatie verwijzen we je graag naar de website van de Nijmeegs ondernemer van het jaar.

Dit vind je misschien ook interessant