Uber Eats nu ook beschikbaar in Nijmegen

Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf 11 juni beschikbaar in Nijmegen en Den Bosch. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Den Bosch en Nijmegen veel interesse is in de bezorg-app. Via de Uber Eats-App bestel je eenvoudig een maaltijd zonder dat je de deur uit hoeft.

Uber Eats werkt zowel in Den Bosch als Nijmegen samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s, KFC, Subway en New York Pizza hebben zich aangesloten bij de app. In Den Bosch zijn lokale restaurants zoals Happy Italy, Fifty Fifty, Toasted & Roasted en van Puffelen beschikbaar via Uber Eats. In Nijmegen worden de maaltijden van onder andere Pizzabakkers, MUNT saladebar, Smokehouse de Kronenburger en Romagna tot aan de deur bezorgd.

Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Nijmegen en Den Bosch het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants. We hebben de vraag naar maaltijdbezorging in deze steden zien toenemen en willen dit voor iedereen toegankelijk maken. We kunnen nu ieders lokale favoriete gerechten contactloos laten bezorgen.”

Hoe werkt het? 

Het bestellen gaat eenvoudig. De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL of zijn of haar creditcard of PayPal account. Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een  seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie. Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers die voor tenminste 15 euro aan eten bestellen, met de kortingscode WELKOM1 twee keer €5,- korting op de eerste twee bestellingen. De code is geldig tot 28 juni.

Een greep uit de aangesloten restaurants in Nijmegen

Uber Eats

Uber Eats is in Nederland al beschikbaar in Almere, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg en Zwolle. Uber Eats is wereldwijd beschikbaar in meer dan 500 steden.

Dit vind je misschien ook leuk