Huiskamercafé de Deut heeft een nieuw kitscherig jasje

Na ruim vier weken van noeste arbeid zijn sinds 14 februari 2020 de deuren van café de Deut aan het Koningsplein in Nijmegen weer open. En dat delen ze graag met onze trouwe én nieuwe gasten.
 
Café de Deut is sinds 1993 een begrip in Nijmegen. Natuurlijk hebben ze dat te danken aan een mooi assortiment aan bieren op fust en fles én zijn ze sinds 2013 ook lid van de Alliantie van Biertapperijen. Maar café de Deut staat er ook om bekend dat het al jaren een haven is voor liefhebbers van ons kneuterig, nostalgisch interieur. Dat zouden ze uiteraard nooit verloochenen en daarom is de bestaande kitsch de afgelopen weken liefdevol door het team opgelapt. Daarnaast zijn er enkele nieuwe stukken in het interieur opgenomen, uiteraard met behoud van ons knusse huiskamerkarakter.
 
Bierliefhebbers leggen ze de komende tijd in de watten, nu ze maar liefst 20 taps met bijzondere bieren hebben geïnstalleerd. Daarnaast hebben ze nog zo’n 100 smakelijke brouwsels op fles. En om het af te maken is de lunch en borrelkaart vernieuwd.

Omdat ze trots zijn op onze verbouwing en dit met de gasten willen vieren, zetten ze van 1 tot en met 4 maart a.s. onze nieuwe taps aan het werk. Je kunt dan alle tapbieren proberen voor de helft van de normale prijs. Kom proeven van onze bieren en nieuwe sfeer!
 
Zet ook alvast in de agenda: St Patricks Day 2020, 15 maart (13:00 – 19:00 uur).

Dit vind je misschien ook leuk