Gorillas opent in Nijmegen en brengt boodschappen en verse producten binnen 10 minuten bij je thuis

20 mei opent on-demand delivery startup Gorillas haar eerste warehouse in Nijmegen. De wijken Centrum, Galgenveld, Bottendaal, Waterkwartier, Heseveld, Wolfskuil en St Anna kunnen als eerste gebruikmaken van de bezorgdienst. Gorillas bezorgt binnen 10 minuten de bestelling op elke gewenste locatie binnen het bezorggebied. Of dat nu thuis is, op kantoor, bij een vriend of in het park. De Berlijnse startup is in Nederland al actief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en Groningen. 

Gebruikers in de wijken Centrum, Galgenveld, Bottendaal, Waterkwartier, Heseveld, Wolfskuil en St Anna in Nijmegen hebben met de app van Gorillas toegang tot meer dan 2.000 veelgebruikte artikelen tegen retailprijzen. Het bezorgtarief is € 1,80 waarvoor boodschappen overal binnen het bezorggebied afgeleverd worden.

“We zien in de markt een groeiende behoefte naar flexibiliteit en eerlijke en verse producten. We zijn er dan ook van overtuigd dat Gorillas snel de go-to oplossing zal worden voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen in Nijmegen", voorspelt Luc van Emmerik, general manager Benelux van Gorillas. "Om dit te bereiken werken we nauw samen met lokale leveranciers. Tegelijkertijd proberen we voor de lokale en ambachtelijke bedrijven ook nieuwe bronnen van inkomsten te creëren door ze dit nieuwe distributiekanaal aan te bieden. Op die manier bieden wij onze klanten de kans om de bedrijven in hun lokale omgeving te steunen."

Gorillas in Nederland en de rest van de wereld

Gorillas is al aanwezig in de steden Parijs, Amsterdam, Londen, Berlijn en München. Binnen Nederland is Gorillas naast Amsterdam ook actief in Leiden, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Groningen en nu ook Nijmegen. In iets meer dan tien maanden heeft Gorillas meer dan 60 warehouses gebouwd.

Over Gorillas

Gorillas, opgericht door CEO Kağan Sümer, bouwt een infrastructuur voor de snelste thuisbezorgdienst van essentiële menselijke behoeften. De on-demand delivery startup brengt binnen tien minuten de bestelde producten naar de gewenste locatie van de gebruiker. Gebruikers van de Gorillas-app krijgen tegen retailprijzen toegang tot meer dan 2.000 essentiële producten, voor een bezorgtarief van 1,80 euro. Door het ontwrichten van de winkel- en supply chain-ervaring van traditioneel trage en stugge retailbedrijven, wil Gorillas vorm geven aan nieuw soort consumentengedrag als het gaat om boodschappen doen: Need-Order-Get.

Dit vind je misschien ook leuk