De Blije Bubbel opgeblazen

De Blije Bubbel, een online initiatief dat het leven tijdens de lockdown een stuk vrolijker maakte, wordt zaterdag opgeblazen. “Vanaf die dag is de lockdown namelijk beëindigd en zijn de tips, fun en vrolijkheid vanuit De Blije Bubbel niet meer nodig”, aldus Antwan van Horik van De Schoenfabriek.

Theater- en festivalorganisatie De Schoenfabriek lanceerde aan het begin van de tweede lockdown De Blije Bubbel omdat zij een noodzaak voelde om de mensen thuis op te vrolijken nu dat niet kan tijdens evenementen. Antwan vertelt dat De Blije Bubbel de afgelopen maanden via Facebook en Instagram veel inspiratie en glimlachen heeft overgebracht. “De Blije Bubbel deelde filmpjes om zelf goocheltrucs te leren, recepten, tekentips, filmpjes van zingende dieren, thuis activiteiten en filmmateriaal van De Schoenfabriek events. Mensen vertelden ons dat ze er echt blij van werden.” zegt Antwan.

Hoewel per aanstaande zaterdag grote versoepelingen op de coronomaatregelen zijn aangekondigd, mogen evenementen nu nog niet plaatsvinden, vertelt Antwan. “We hopen dat dat per juli weer kan. We hebben de afgelopen maanden een paar bijzondere evenementen ontwikkeld om mensen weer live blij te maken. Zoals De Tuf Tuf Club en Pop-up de Speelplaats. Een theater- en een speelconcept waarover we later meer kunnen vertellen. Deze zomer organiseren we weer Camping de Wereld, een luxe camping met veel cultureel programma.”

Benieuwd hoe De Blije Bubbel zich zaterdag opblaast? Houd de facebook en instagram van De Schoenfabriek in de gaten

Dit vind je misschien ook leuk