Bierpakket 'De Bierdaagse' vanaf 18 april te koop

Dit jaar gaat de Nijmeegse 4-daagse niet door. Dit nieuws sloeg in als een bom bij iedereen, Jeroen schuijffel van Nijmegenmijnstad.nl ging aan de slag met een alternatief. Hij zorgt dat je nu op een leuke manier de 4-daagse week kunt beleven doormiddel van een speciaal bierpakket wat gebrouwen is in brouwerij de Hemel.  

Een Nijmeegs collectors bier pakket met 4 Nijmeegs gebrouwen bieren. Met een oplopend alcoholpercentage( limited edition 2000 stuks). Elk biertje staat voor een betreffende dag van de Bierdaagse. Zo begin je met een blond biertje van 5% en loopt het % op naarmate de dagen vorderen naar een percentage van 10% Net zoals bij de wandelvierdaagse wordt het elke dag zwaarder. 

Dit bierpakket levert ook een maatschappelijke waarde. Per verkocht pakket doneert Nijmegenmijnstad.nl 1,- waarde aan producten aan de voedselbank en namens de Coop supermarkten in het rijk van Nijmegen mogen wij per dag ter waarde van 100,- producten schenken aan de voedselbank wat neerkomt op 4 x 100,- namens Coop supermarkten. 

De verkoop van de Bierdaagse pakketten start op zondag 18 april en loopt t/m zondag 16 mei en de pakketten worden in week 28 (12/18 Juli) en week 29 (19 juli) bezorgd, zodat iedereen zijn/haar pakket op de dag dat de oorspronkelijke vierdaagse zou starten in huis heeft.

Dit vind je misschien ook leuk