Willemijn Tan en Bart Roelofs - First Things First

"Iedereen kan bij ons terecht: iemand die even wil werken, een stelletje dat komt lunchen of een gezin met kleine kindjes. Ook kun je bij ons een leuk presentje scoren, voor als je nog even een kleinigheidje voor iemand nodig hebt", vertelt Willemijn Tan, mede-eigenaresse van First Things First.
 

Samen met Bart Roelofs opende Willemijn in april het koffietentje. Bart is een geboren en getogen Nijmegenaar en Willemijn komt oorsponkelijk uit Den Bosch. Ze vindt het heel fijn hoe Nijmegen lijkt op haar geboortestad; in de zin van kleinschalig, gezellig en culinair. Het was al langere tijd hun droom om samen een koffietent te openen en die droom is nu werkelijkheid geworden.

"Wij vinden het super om zo dicht bij de stad te wonen, maar ook zo'n fijne plek als de Honig in de buurt te hebben. We kwamen eerder zelf als vaste klanten bij First Things First, want we wonen tegenover de Honig. In februari hebben we de zaak overgenomen van de vorige eigenaar, omdat we heel veel liefde en passie voor koffie en lekker eten hebben. Het is een hele fijne plek met een gezellige, industriële uitstraling, waar onze hele wijk samenkomt. We hebben veel vaste gasten uit de wijk, maar vast ook uit andere delen van Nijmegen. Daar gaan we nog wel achter komen, want we zijn pas net open!”

Willemijn en Bart zijn trots op hun koffietjes, maar ook op het broodje met fava (Griekse spread) met granaatappelpitjes, dadels en uienchutney. “De inspiratie daarvoor deden we op tijdens onze huwelijksreis naar Kreta”. Daarnaast vind je in de vitrine iedere dag veel lekkers.

“We hopen jullie uiteraard heel graag een keer te verwelkomen!" – Willemijn Tan & Bart Roelofs
 

First Things First
Waalbandijk 14B
6541 AJ Nijmegen

Ook jouw zaak in de spotlight zetten? Meld je aan via deze link.

Meer ondernemersverhalen...