De perfecte Valentijnsdag: met deze tips steun je lokale ondernemers en organiseer je een romantische thuisdate

Niet vergeten hè?! Het is weer bijna Valentijnsdag! En ondernemend Nijmegen heeft haar best gedaan om je te helpen een romantische thuis-date te organiseren. Lees en bekijk hieronder onze tips voor Valentijnsdag.

Heb je een tip? Mail de redactie!

1. MANNA's Secret Black Box

Bij MANNA weten ze wel wat spannend, sexy en lekker is. De Secret Black Box bestaat uit een Valentijnsdiner voor 2 met verleidelijke hapjes van onder andere oesters, vijg, zalm, aarbeien en chocolade, en romantisch gadgets. Het is een limited edition, dus wees er snel bij!

2. Romantisch diner en lied vanuit De Vereeniging exclusief voor jouw Valentijn

Omdat de theaters en restaurants nu gesloten zijn, moet  ook Cupido op het creatieve pad. Wij kunnen een handje helpen: verwen jouw Valentijn met een speciaal voor jou opgenomen lied door Kiki Schippers en geniet daarna samen van een romantisch take away Valentijnsmenu van Restaurant De Vereeniging.

Meer informatie

6. Wijn & chocolade proeverij van Wijn bij Arentz

Verwen jezelf, je huisgenoot, je beste vriend of je valentijn met deze fijne proeverij van Wijn bij Arentz! De proeverij dit valentijnsweekend staat in het teken van Portugal. Witte, rode en de bekende zoete Portugese wijn Port. Hierbij een mooie rode roos van Jacco Otten - voor jezelf óf voor je valentijn - en heerlijke chocolade bonbons van Chocolade Belga. Je krijgt drie hele "glazen" van de proeverijen, vacuüm verpakt per portie in handige zakjes. Zodat je heerlijk kunt genieten van de fijnste wijnen, en zelfs met je vrienden op afstand kunt proeven!

Meer informatie

7. Liefdespoëzie van de Brievenboys

Warmte, liefde en aandacht, we hebben er allemaal behoefte aan. Juist nu. Daarom maken BrievenBoys Wout en Jelko liefdesgedichten op maat. Iedereen kan via een online formulier op de website van de Bibliotheek Gelderland Zuid een gedicht aanvragen. Ook kan dit persoonlijk bij de boys zelf via het BrievenBoys bezorgloket. Op Valentijnsdag zit deze persoonlijke video in je digitale brievenbus. De leukste liefdesverklaringen worden op Valentijnsdag, 14 februari, persoonlijk door Wout en Jelko aan de deur bezorgd!

Meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk