Valentijnsdag

Niet vergeten hè?! Het is straks weer Valentijnsdag. Vrijdag 14 februari moet je weer fris op stap kunnen met je partner! Lees en bekijk hieronder onze tips voor Valentijnsdag.

Het is niet altijd even makkelijk om een originele date te bedenken. Daarom gingen wij de stad in op zoek naar de meest bijzondere activiteiten tijdens Valentijnsdag! Begin de dag bij PUCK specialty coffee, duik dan een magische liefdesbubbel in bij Bubbledutch, ga vervolgens wandelen met de Vagebond en eindig de avond bij LaserQuest

Tips voor valentijnsdag

Wat dacht je ervan om samen naar een romantische bioscoopfilm te gaan in de Vue Plein of Walstraat. Of een date in het donker bij muZIEum of Laserquest. Drinken jullie graag een biertje? Dan is de gouden tip een rondleiding met bierproeverij bij de Hemel of Oersoep.

Ook kun je een avondje samen lachen met Peter Pannenkoek. En zijn er concerten waar je op 14 februari naartoe kunt gaan met je geliefde. Zoals die van Kacy en Clayton in Merleyn of de Japanse Riot Grrrls van Otoboke Beaver in Doornroosje. 

Op zoek naar nog meer valentijn tips? We hebben er genoeg: poolen, wijnproeverij, schaatsen, bowlen of gezellige spelletjes in een café.

Verras je liefde met een cadeau

Valentijn draait niet alleen om liefde, maar ook om verrassen. Dat kan met de mooie bloemen van bijvoorbeeld Jacco Otten of Decora. En wat ook altijd goed in de smaak valt is een doosje bonbons! Benieuwd waar je chocolade kunt halen? Hier haal je de beste chocolade in Nijmegen

Waar je de leukste valentijncadeaus kunt halen zijn bij conceptstores. Ze bieden vaak een mix van mode, sieraden, kunst, planten, boeken, meubels en woonaccessoires. In deze acht conceptstores vind je zeker het perfecte cadeau. 

Liefde gaat door de maag

Wie wel eens in Nijmegen heeft gegeten, weet dat er met liefde wordt gekookt. Zeker ook met Valentijn! De Nijmeegse restaurants leggen je dan volledig in de watten. Want veel restaurants hebben op 14 februari een speciale Valentijnsactie of Valentijnsmenu.

Zin in pizza, vis, Franse keuken of gerechtjes delen? Wij geven jou de tips! 

Lees hier verder!

Slaap samen in een hotel - Een echte romanticus boekt ook een overnachting!