Verras jouw Valentijn culinair en muzikaal: romantisch lied vanuit De Vereeniging exclusief voor jouw geliefde

Binnenkort is het Valentijnsdag. Omdat de theaters en restaurants nu gesloten zijn, moet  ook Cupido op het creatieve pad. Wij kunnen een handje helpen: verwen jouw Valentijn met een speciaal voor jou opgenomen lied door Kiki Schippers en geniet daarna samen van een romantisch take away Valentijnsmenu van Restaurant De Vereeniging.

Muzikale aubade door Kiki Schippers

De in Nijmegen geboren cabaretière Kiki Schippers schrijft een speciaal Valentijnsliedje waarin de naam van jouw geliefde is verwerkt. Kiki neemt het lied op in de concertzaal van De Vereeniging. Jij hoeft alleen de naam van je geliefde door te geven bij je bestelling.

Je kunt tot uiterlijk 8 februari een uniek Valentijnslied bestellen via onze website. Let op: er is maar een beperkt aantal liedjes beschikbaar en een liedje is enkel te bestellen samen met een take away Valentijnsmenu van De Vereeniging. Uiterlijk 13 februari krijg je dan een link toegestuurd met daarin de opname die speciaal voor jou gemaakt is. De kosten voor een gepersonaliseerd lied bedragen € 12,50.

Take away Valentijnsmenu

Het thema Valentijn inspireerde het keukenteam van De Vereeniging tot een kleurrijke en smaakvolle verzameling gerechten, hapjes en drankjes. Je kunt je eigen Valentijnsmenu samenstellen via www.sedv.nl/valentijn. Er zijn oesters, tartaar, bubbles en chocola en je kunt tevens een volledig vega menu bestellen. Ook aan kinderen is gedacht!

Bestellen lied en menu: www.sedv.nl/valentijn
Uiterste besteldatum lied: 8 februari
Uiterste besteldatum menu: 10 februari 22.00 uur

Dit vind je misschien ook leuk